UAstream.Net » Ігри » South Park: Палиця Істини / South Park: The Stick of Truth (v.1.0.1361 + 2 DLC) (2014/RUS/ENG/RePack by Fenixx)
South Park: Палиця Істини / South Park: The Stick of Truth (v.1.0.1361 + 2 DLC) (2014/RUS/ENG/RePack by Fenixx)

Інформація про Гру
Рік випуску: 2014
Жанр: RPG
Мова інтерфейсу: Російська, Англійська
Мова озвучення: Англійська
Розробник: Obsidian Entertainment
Видавець: Ubisoft Entertainment
Тип видання: RePack
Таблетка: Вшита (ALI v.1.0.1361)
Формат файлу: .rar
Розмір файлу: 3.83 GB (+5% для відновлення)
Платформа: PC

Про Гру: З кривавих полів ігрового майданчика для четвероклашек гряде герой, якому доля призначила стати рятівником Південного Парку. Творці «Південного Парку» Трей Паркер і Метт Стоун приготували для вас найбільшу місію - стати... крутим. Представляємо «South Park: The Stick of Truth».

Ви - новенький, якому належить виконати несамовитий завдання: завести друзів в незнайомому місті. Як тільки ви починаєте йти до своєї мети, діти всього Південного Парку виявляються втягнуті в рольову гру, в якій вони чаклують уявні заклинання і махають іграшковими мечами. З часом безневинна дитяча забава перетворюється в грандіозну битву між добром і злом, результат якої визначить долю цього світу.

Візьміть в руки зброю легенд і бийтеся з краболюдьми, кальсонными гномами, хіппі і іншими породженнями зла. Відшукайте загублену Палицю Правди і заслужите дружбу Стена, Кайла, Картмана та Кенні. Якщо у вас все вийде, ви станете спасителем Південного Парку і назавжди закріпіть свій соціальний статус у початковій школі. Якщо ж ні, вас запам'ятають назавжди... як невдаху.

Особливості гри:
- Все найкраще від «Південного Парку» - Завдяки сценарієм і озвучці від Трея Паркера і Метта Стоуна «South Park™: The Stick of Truth™» дбайливо переносить цей унікальний світ у всесвіт відеоігор.
- Найбільша місія - стати... крутим - Заслужите місце поруч зі Стэном, Кайлом, Картманом і Кенні, пройдіть з ними крізь тернистий шлях скандальних пригод і врятуйте Південний Парк.
- Могутні друзі - Зустріньтеся з класичними персонажами «Південного Парку», які допоможуть вам у вашій справі.
- Напружені битви - Озбройтесь до зубів, вибравши собі чарівне знаряддя і зачаровану броню.
- Налаштування в стилі «Південного Парку» - Перенесіть себе в Південний Парк, вибравши одну з мільйонів комбінацій персонажа, одягу і зброї.

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows XP (SP3) / Vista (SP2) / 7 (SP1) / 8
- Процесор: Dual Core E2180 - 2,0 ГГц або Athlon64 X2 3800+ - 2,0 ГГц / Core 2 Duo E4400 - 2.0 ГГц або Athlon64 X2 4400+ - 2,3 ГГц
- Оперативної пам'яті: 2048 Мб / 4096 Мб
- Вільного місця на жорсткому диску: 5736 Мб
- Відеокарта: GeForce 8800GT або Radeon HD2600XT, (512 Мб), (Shader Model 4.0), (DirectX9) / GeForce 9800GT або Radeon HD4870, (512 Мб), (Shader Model 4.0), (DirectX9)
- Файлова система: NTFS
- Важливо: перед установкою відключаємо Антивірус і Файрвол

Встановлені DLC:
Super Samurai Spaceman Pack
Відчуйте всю суть поняття "рольова гра" з ексклюзивними костюмами супергероя, самурая і космонавта.
Ultimate Fellowship Pack
Отримайте доступ до набору "Безпардонний братство" в комплекті з передзамовленням! Виберіть свій клас і бонус, використовуючи чотири ексклюзивних костюма, які дають вашому персонажу додаткові здібності. Змініть зовнішність у некроманта зі збільшеним шкодою від вогню, отримуйте додаткову золото, вибравши костюм вбивці, наносити більше утрати зброєю в костюмі ельфа-мисливця або ж підсильте свої захисні здібності в костюмі захисника всього святого. Вибір за вами! Захопіть королівство Південного парку!

Особливості RePacka:
- аудіо 100% відео 100%
- ексклюзивний установник
- установка додаткового Soft'a (DirectX)
- всі шляхи реєстру збережені
- запуск гри через ярлик на десктопі або через меню пуск
- для установки необхідно 512 Мб ОЗУ
- приблизний час установки 5 хвилин(а,и)
- Патчі: v.1.0.1353 / v.1.0.1361
- DLC: Super Samurai Spaceman Pack / Ultimate Fellowship Pack
- Різне: ігрові архіви не зворушені
- Автор RePacka: Fenixx



Завантажити гру: South Park: Палиця Істини / South Park: The Stick of Truth (v.1.0.1361 + 2 DLC) (2014/RUS/ENG/RePack by Fenixx)
Скачати South Park: Палиця Істини / South Park: The Stick of Truth (v.1.0.1361 + 2 DLC) (2014/RUS/ENG/RePack by Fenixx) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.