UAstream.Net » Ігри » Yaiba: Ninja Gaiden Z (2014/RF/ENG/XBOX360)
Yaiba: Ninja Gaiden Z (2014/RF/ENG/XBOX360)

Інформація про Гру
Рік випуску: 2014
Жанр: Action (Slasher) / 3D / 3rd Person
Розробник: Team Ninja, Spark Unlimited
Видавництво: Tecmo Koei
Розмір: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: LT+1.9 (XGD2 / 16537)
Мова інтерфейсу: Англійська
Платформа: XBOX360
Розмір файлу: 6.83 GB (+5% для відновлення)

Про Гру: Yaiba є частина відгалуженням основної лінії оповіді Ninja Gaiden. Головним героєм є Яиба, ніндзя поліг від руки Рю Хаябусы, головного персонажа серіалу. Річка Усьва могла б стати відмінним місцем поховання зомбі, з якими, за сюжетом гри належить боротися. Після смерті від руки Рю, воїн був відроджений вченими великої корпорації. Його тіло зазнало ряд змін, йому імплантували кібернетичні руку і очей, втрачені в смертельному бою.

Яибу отримав завдання - тотальне знищення зомбі захоплюючих планету. Але після воскресіння, його основною метою стала помста Рю Хаябусе, і її він може досягти тільки коли на його шляху не залишиться живих мерців. Будучи циніком, повсталий з мертвих Яиба дивиться на порятунок світу досить скептично, але при цьому ніколи не відмовиться вплутатися в гарну бійку.

В арсеналі головного героя є меч, ріжучий ворогів на шматки, киберглаз, що дозволяє бачити світ по-іншому, і рука універсального застосування.



Yaiba: Ninja Gaiden Z (2014/RF/ENG/XBOX360)Yaiba: Ninja Gaiden Z (2014/RF/ENG/XBOX360)Yaiba: Ninja Gaiden Z (2014/RF/ENG/XBOX360)


Завантажити гру: Yaiba: Ninja Gaiden Z (2014/RF/ENG/XBOX360)




Тип видання: GOD
Прошивка: FreeBoot
Мова інтерфейсу: Англійська
Розмір файлу: 5.27 GB (+5% для відновлення)

Завантажити гру: Yaiba: Ninja Gaiden Z (2014/ENG/XBOX360/GOD)
Скачати Yaiba: Ninja Gaiden Z (2014/RF/ENG/XBOX360) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.