UAstream.Net » Книги » Василь Ульянов, Олексій Толкачов - Рельєфний прес за 3 місяці (2012)
Василь Ульянов, Олексій Толкачов - Рельєфний прес за 3 місяці (2012)

Перед вами книга одного з найкращих і найбільш затребуваних тренерів в Росії з побудови красивого тіла Василя Ульянова. У книзі представлена система тренувань і харчування для чоловіків і жінок, яка допоможе вам швидко позбутися від обвислого живота і перетворити його в рельєфний прес.

Абсолютно всі описані поради автор випробував особисто на собі. Бонусом книги є унікальна методика особистої мотивації та боротьби з лінню від Олексія Толкачова - професійного тренера по бізнесу і розвитку мотивації.
Прочитавши цю книгу, ви зможете не тільки швидко прибрати ненависний живіт і накачати гарний рельєфний прес, але і навчитеся зберігати цю чудову форму 365 днів в році. Методика розроблена для людей, ведучих активний спосіб життя, так і для тих, хто ніколи не займався спортом, але хоче привести своє тіло в порядок. Якщо ви хочете змінити свій зовнішній вигляд, більше подобатися оточуючим людям, носити гарний одяг і стати набагато впевненіше в собі - тоді ця книга для вас!

Інформація про книгу:
Назва: Рельєфний прес за 3 місяці
Автор: Василь Ульянов, Олексій Толкачов
Рік видання: 2012
Видавництво: Пітер
Мова: російська
Сторінок: 192
Формат: RTF,FB2
Розмір: 11,5 Мб

Завантажити Василь Ульянов, Олексій Толкачов - Рельєфний прес за 3 місяці (2012)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Василь Ульянов, Олексій Толкачов - Рельєфний прес за 3 місяці (2012) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.