UAstream.Net » Книги » Мистецтво встигати (Аудіокнига)
Мистецтво встигати (Аудіокнига)

Кожній людині хочеться прожити яскраве, щасливе і насичене життя. Але як це зробити в наш час, коли ні на що не вистачає часу, коли вся життя летить повз неймовірно швидко?
Алан Лакейн у своїй книзі «Мистецтво встигати» описує проблеми, що виникає в наш швидкоплинний час і навіть хвороби, які з цих проблем випливають. Автор пропонує вирішення цих проблем і різні поради. Він допомагає вийти з багатьох життєвих ситуацій гідно і при цьому, без якого-небудь збитку для себе і оточуючих людей. Його поради допомагають досягти бажаного успіху.
Така книга - добрий супутник в суєті наших днів. Вона завжди допоможе зробити життя хоч трохи краще. Система використання Алана Лайкена має широке поширення. Вона була використана в різних корпораціях. Наприклад, IBM, American telephon andtelegraph і багатьох інших не менш відомих компаніях.

Назва: Мистецтво встигати
Автор: Алан Лакейн
Виконавець: RHVoice Alexandr
Видавництво: Самвидав
Жанр: Психологія
Рік випуску: 2013
Формат|Якість: MP3, 128 Кбіт/с
Тривалість: 06:19:42
Розмір файлу: 370 MB
Мова: російська

Скачати Мистецтво встигати (Аудіокнига)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Мистецтво встигати (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.