UAstream.Net » Ігри » Sniper: Ghost Warrior + DLC (2014/Rus/RePack від UltraISO)
Sniper: Ghost Warrior + DLC (2014/Rus/RePack від UltraISO)

Державний переворот в невеликому острівному державі загрожує обернутися світовою кризою. Місцеві військові відкрили шахту з видобутку урану і готові передати його в руки міжнародних терористів. Уряд США, стурбоване тим, що відбувається, відправляє в небезпечний район спеціаліста з скрытному вирішення проблем. Чи зможете ви подолати всі складнощі висадки, уникнути передчасного виявлення і усунути супротивника без шуму і пилу?

Інформація про гру
Назва: Снайпер: Воїн - Привид
Орігнальное назва: Sniper: Ghost Warrior [+ DLC]
Жанр: Action
Тип видання: RePack
Мова: Російська
Таблетка: Вшита

Особливості гри:
Sniper: Ghost Warrior - сучасний військовий шутер від першої особи з потужними спецефектами і неймовірним відчуттям реальності, що відбувається на екрані монітора. Він повністю передає всю напругу справжнього бою. Від уваги творців не вислизнули навіть найдрібніші деталі спеціальних операцій. У ваших руках снайперська гвинтівка стане абсолютним зброєю. Влаштовуйте засідки, робіть поправку на вітер, враховуйте вплив погоди і відстань до мети. Ніяких біжать на вас армій безмозкого м'яса - на цьому острові кожен ворог смертельно небезпечний і здатний відправити героя на той світ парою влучних пострілів. Розробіть свою стратегію і тактику бойових дій, ховайтеся в тінях і бийте без промаху!

Особливості RePack'a:
- аудіо якість 100%
- відео якість 100%
- ексклюзивний установник
- запуск одиночної гри через ярлик на десктопі або через меню пуск
- для установки необхідно 512 Мб ОЗУ
- Ушитий update 3

DLC:
- Map Pack

Скачати Sniper: Ghost Warrior + DLC (2014/Rus/RePack від UltraISO)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Sniper: Ghost Warrior + DLC (2014/Rus/RePack від UltraISO) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.