UAstream.Net » Ігри » Rambo: The Video Game (2014/Eng/RELOADED)
Rambo: The Video Game (2014/Eng/RELOADED)

Rambo: The Video Game - шутер від першої особи, головну роль в якому грає знаменитий солдат Джон Рембо. Гра створена на основі класичних фільмів.

Особливості гри:
* Перестрілки: Повні динаміки перестрілки, в яких гравцям доведеться з розумом використовувати доступні укриття, щоб вижити під свистящими кулями , вырывающимися з полону зброї супротивників. Різноманітні сторонні завдання, безліч способів досягти своєї мети, QTE, інтерактивні сцени і понад 25 видів ворогів чекають гравців в Rambo: The Video Game і обіцяють підтримувати адреналін на хорошому рівні.
* Руйнування: Візьміть в руки потужну зброю, наприклад легендарну «швейну машинку» М60, забезпечені детонуючі наконечниками стріли або вибухівку з таймером, і забезпечте своїм супротивникам відмінну дискотеку. Станьте учасником канонічних сцен, наприклад - знищення поліцейського управління містечка Медісон у фільмі і книзі «Перша кров».
* Бої з використанням системи QTE: Автентичні сцени з фільмів відтворені з використанням системи QTE і в перспективі від третьої особи (очевидно так, як можна побачити на заголовному знімку екрана).
* Стаціонарне зброя і техніка: Поціляйте і розносите своїх ворогів зі стаціонарного зброї - кулеметів і гранатометів - в тих же самих сценах, в яких воно використовувалося у фільмах «Рембо: Перша Кров, частина друга» і «Рембо 3».
* Прихована полювання: Проникайте в розташування частин противника, потай переміщення через ліс і наносите непомітні атаки з охорони ворожих таборів з допомогою знайомого всім глядачам лука Рембо і його армійського ножа. Ховайтеся від променів пошукових прожекторів і розраховуйте постріли з лука, щоб тихо відправити противника на побачення з його богом, прямо з тіней джунглів чи кам'яних скель. За допомогою ножа можна знешкоджувати супротивників без летального для них результату. Втім, особливо кровожерливим ніхто не заборонить вбивати.
* Боси: Бої з босами ніби зійшли з екранів телевізорів. У Rambo: The Video Game можна буде зустріти все, від одиночного пострілу спорядженої вибухівкою стрілою в лейтенанта Тая, до перетворення радянської вертушки в решето, за допомогою великокаліберного кулемета ДШК, калібру 12.7 мм

Установка:
1. Змонтувати образ в DAEMON Tools або Alcohol
2. Встановити гру - Скопіювати таблетку з папки CRACK в папку з грою
3. Грати!

Назва: Rambo: The Video Game
Рік випуску: 2014
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person / Stealth
Тип видання: Ліцензія
Мова: Англійська, французька, італійська, німецька, іспанська
Таблетка: Присутній [RELOADED]
Розмір: 2.92 GB

Мінімальні системні вимоги:
System: Win XP, Vista, 7, 8, 8.1 (32 & 64 bit)
CPU: Core 2 Duo 2.8, AMD X2 3.1
RAM: 2GB
Graphics: DirectX10 compatible, Nvidia, AMD ATI or Intel DX11 compatible.
Faster than GeForce 8800, GeForce 630, Radeon 3870 or Intel HD 4400.
Graphics Card Memory: 512MB
HDD: 8GB

Рекомендовані системні вимоги:
System: Win XP, Vista, 7, 8, 8.1 (32 & 64 bit)
CPU: Core i5 or modern Core i3 (4 thread)
RAM: 4GB
Graphics: GeForce GT 650, Radeon 6970
Graphics Card Memory: 2GB
HDD: 8GB

Rambo: The Video Game (2014/Eng/RELOADED) Rambo: The Video Game (2014/Eng/RELOADED) Rambo: The Video Game (2014/Eng/RELOADED) Rambo: The Video Game (2014/Eng/RELOADED)

Скачати Rambo: The Video Game (2014/Eng/RELOADED)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Rambo: The Video Game (2014/Eng/RELOADED) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.