UAstream.Net » Книги » Мультимедійна енциклопедія сексу (Rus)
Мультимедійна енциклопедія сексу (Rus)

Мультимедійна енциклопедія сексу дає можливість зберегти в секреті всі Ваші інтимні проблеми і при цьому надає конкретну допомогу у їх вирішенні. Енциклопедія орієнтована на молодих людей, які нещодавно вступили в близькі зв'язки з партнерами, так і на пари, які зіткнулися з проблемними ситуаціями в процесі вже спільного життя. Перші знайдуть тут вичерпні відомості "про це". Озброєні знаннями східних сексуальних технік, анатомії і сучасних допоміжних засобів, вони зможуть не губитися в питаннях сексу. Другі зможуть разом з компетентним фахівцем проаналізувати свої стосунки і виявити реальну причину виниклих труднощів.

Розділи енциклопедії присвячені психології сексу, оволодіння сексуальною технікою, покликані надихнути на отримання більшого задоволення. Після заповнення шести анкет програма надасть повний аналіз виникаючих проблем, а також індивідуальні шляхи їх вирішення.

Мінімальні системні вимоги:
Операційна система: Windows All
Процесор: Pentium 133 MHz
Пам'ять: 32 Mb
Звук
CD-ROM: 54x

УВАГА:
Для зняття захисту від дітей після установки вводимо: 1147

Платформа: PC
Жанр: Мультимедійна енциклопедія
Мова інтерфейсу: Російська
Ліки: Не потрібно
Формат: ISO
Розмір файлу: 691.34 Mb

Скачати Мультимедійна енциклопедія сексу (Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Мультимедійна енциклопедія сексу (Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.