UAstream.Net » Ігри » NFS: Most Wanted - Black Edition v.1.3 HD Textures (2006-2014/Rus)
NFS: Most Wanted - Black Edition v.1.3 HD Textures (2006-2014/Rus)

Need for Speed: Most Wanted - це світ швидкості, ризику, розкоші і криміналу. Перед Вами черговий ривок вперед! У клубах гарячої пари, оповита запахом розігрітої гуми Need for Speed: Most Wanted несе з собою прапор нової революції! Відкриті траси, підступні копи, надзвичайно дорогі авто чекають саме на тебе!

Особливості гри:
- Всі шляхи, всі напрями відкриті для Вас. У Need for Speed: Most Wanted гонщик вільно переміщається по місту і може легко потрапити як в промислові, так і в спальні райони.
- Місто живе своїм життям. Щільне вуличний рух і навіть пробки - звичайне явище, але коли на хвості поліція, «чайники» і вузькі провулки - Ваші головні союзники.
- Абсолютно новий ігровий процес. Раніше від нас була потрібна лише реакція, щоб проскакувати між машинами на запаморочливій швидкості. Тепер потрібно вміння. Струсити погоню з хвоста можна лише віртуозним трюком з розряду вищого пілотажу.
- Хром, блиск і досконалість. Автомобіль як і раніше залишається засобом самовираження і в руках умільця перетворюється на витвір мистецтва. Need for Speed: Most Wanted також пропонує найширші можливості тюнинга двигунів.
- "Чорний список вабить і лякає". Перемагаючи суперників, Ви прокладаєте шлях в гоночну еліту міста. Перемігши місцевих «королів», новачок опиниться на вершині «Чорного списку», за що йому шана, повага, але також і підвищена увага вартових порядку.

Особливості Black Edition:
- 2 унікальні машини - ’67 Camaro, єдина представниця "американської класики" в NFS Most Wanted, і BMW M3 GTR з унікальним тюнінгом.
- 8 машин з унікальним тюнінгом, на які Ви самі можете ставити розширення корпусу, спойлери, диски і т.д. Машини доступні в режимі Quick Race і під час гри по мережі. Supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL6500, AMG, Corvette C6, Mercedes-Benz SL 500, Porsche 911 Carrera S і Corvette C6.R.
- Спеціальний режим гонок з поліцією - допомагає підняти рівень своєї майстерності у відході від набридливої поліції, яка їздить на потужних джипах і використовує набагато більш хитру тактику, ніж у звичайному режимі.
- Три ексклюзивні траси, зроблених спеціально для подарункового видання і доступних з самого початку гри.
- Ексклюзивні і розблоковані вініли - тобто відразу буде доступно безліч вінілів, які з'являються в звичайній версії набагато пізніше... а так само і ті, які можна зустріти тільки в Black Edition.

Назва: NFS: Most Wanted - Black Edition
Жанр: Arcade, Racing (Cars), 3D
Рік виходу: 2006-2014
Язи: Російська
Активація|рег. код: Не потрібний (Вшиті)
Розмір: 2.04 Gb

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
- Процесор: Intel Pentium 4 - 2.5 ГГц
- Оперативна пам'ять: 512 GB для XP / 1 GB для Vista/7
- Відео-карта: 3D-відеоадаптер з пам'яттю 128 МБ, з підтримкою DirectX 9.0c
- Аудіо-карта: сумісна з DirectX 9.0c
- Вільне місце на диску: 5 GB
- Інше: Швидкість Інтернету (для онлайн гри): 512 кбіт/з, клавіатура, миша

Установка:
1. Запустити файл setup.exe
2. Встановити
3. Грати (запуск з робочого столу)

скачати NFS: Most Wanted - Black Edition v.1.3 HD Textures (2006-2014/Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати NFS: Most Wanted - Black Edition v.1.3 HD Textures (2006-2014/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.