UAstream.Net » Книги » Серія книг Очима хакера / Загроза безпеки або порядок дій хакера / Комп'ютер без антивіруса
Серія книг Очима хакера / Загроза безпеки або порядок дій хакера / Комп'ютер без антивіруса

Вашій увазі представлена серія книг Михайла Фленово, фахівця з безпеки, операційним системам і програмуванню, в яких розглянута організація безпечної та ефективної роботи на ПК. Розглянуто основні методи атак хакерів, і наведено рекомендації щодо оптимізації ПК, які дозволять Вам зробити комп'ютер швидше, надійніше і безпечніше. Автор книг працював у журналі "Хакер", в якому кілька років вів рубрики "Hack-FAQ" і "Кодинг для програмістів",
друкувався в журналах "Ігроманія" і "Chip-Росія" і є Автором багатьох бестселерів з програмування та безпеки для комп'ютерів.

Каталог книг:
• Комп'ютер очима хакера (pdf / djvu + CD)
Розглянуто комп'ютер, операційна система Windows і Інтернет з точки зору організації безпечної та ефективної роботи на ПК. Описано основні методи атак хакерів і рекомендації, які дозволять зробити комп'ютер швидше, надійніше і безпечніше. Представлені приклади накручування лічильників на інтернет-сайтах і методи злому простих варіантів захисту програм Shareware. Наведено поради хакерів, які дозволять при подорожі по Інтернету не заразитися вірусами і не стати здобиччю мережевих шахраїв, які володіють методами соціальної інженерії. Показано, як зробити інтерфейс Windows більш зручним і привабливим, комп'ютер - надійніше і швидше, а роботу в інтернеті більш ефективною.

Вміст компакт-диска:
- Програми, описані в першому розділі, і файли, які допоможуть прикрасити Windows і Internet Explorer
- Chapter2 Файли, використані в матеріалах другої глави
- Chapter2\Login Програми входу в Windows XP
- Chapter4 Програма CyD Archiver XP, що дозволяє зробити архіви недоступними
- Chapter5 Програми та файли, використані в матеріалах п'ятої глави
- Soft Демонстраційні програми від CyD Software Labs. Більшість з них використовувалися для підготовки матеріалу книги

• Web-Сервер очима хакера (pdf / djvu + CD)
Розглянута система безпеки Web-серверів та типові помилки, що здійснюються Web-розробниками при написанні сценаріїв на мовах PHP, ASP і Perl. Наведені приклади злому реальних Web-сайтів, що мають уразливості. У теорії і на практиці розглянуті поширені хакерські атаки: DoS, Include, SQL-ін'єкції, міжсайтовий скриптінг, обхід аутентифікації та ін. Описані основні прийоми захисту від атак і рекомендації з написання безпечного коду. Компакт-диск містить лістинг з книги, програми автора.

Вміст компакт-диска:
- Кольорові скріншоти з зображень глави 1
- Кольорові скріншоти з зображень глави 2
- Вихідні коди прикладів з глави 3
- Вихідні коди сценаріїв і кольорові скріншоти з зображень глави 4
- Вихідні коди сценаріїв і кольорові скріншоти з зображень глави 5
- Кольорові скріншоти зображень з глави 6
- Вихідні коди сценаріїв з глави 7
- Вихідні коди сценаріїв реалізації власної авторизації (див. гол. 9)
- Вихідні коди сценаріїв з глави 10
- Soft від CyD Software Labs

• Програмування в Delphi очима хакера (Видання 1 і 2 / pdf / djvu + CD)
У книзі ви знайдете безліч нестандартних прийомів програмування на мові Delphi, його недокументовані функції і можливості. Ви дізнаєтеся, як створювати маленькі жартівливі програми. Більша частина книги присвячена програмуванню мереж, наведено безліч корисних прикладів. Для розуміння викладеного не потрібно глибоких знань, навіть початкових відомостей про мову Delphi вистачить для роботи над кожною темою. Якщо ви жодного разу не програмували, на прикладеному до книги компакт-диску в каталозі vr-online ви знайдете повну копію сайту автора та електронну версію книги "Біблія Delphi". Це допоможе вам навчитися програмувати без якихось початкових знань. Прочитавши книгу й додаткову інформацію, надану на компакт-диску, ви можете пройти шлях від початківця до просунутого програміста користувача і пізнати хитрощі хакерів та професійних програмістів.

Вміст компакт-диска:
- Всі необхідні відмінності файли, які потрібно буде підключати до Delphi для компіляції деяких прикладів
- Вихідні коди своїх простих програм, щоб ви могли ознайомитися з реальними додатками. Їх небагато, але подивитися варто
- Повна копія сайту автора, а це 100 Мбайт документації, корисної інформації, вихідних кодів і компонентів.
- Додаткова документація, яка може знадобитися для розуміння деяких глав
- В цій директорії ви знайдете велику колекцію значків, які ви можете використовувати у своїх програмах. Цю колекцію я підбирав досить довго і всі значки хорошої якості
- Додаткові компоненти, які будуть використовуватися в прикладах книги
- Програми, які знадобляться в програмуванні. Серед них Header Convert - програма, яка конвертує відмінності файли з мови на Delphi, і ASPack - програма стиснення запускных файлів

• Фленов М.Є. Програмування на C++ очима хакера (pdf / djvu / chm+ CD)
Автор розглядає безліч нестандартних прийомів програмування й приклади використання недокументованих можливостей мови C++ при розробці жартівливих програм і серйозних мережних додатків, які можуть допомогти при створенні програм діагностики мереж, управління різними мережевими пристроями і просто при повсякденному використанні інтернет-додатків.

Знайомство з прийомами і алгоритмами, які використовують хакери для написання своїх утиліт, дозволить Вам створити власну надійну систему оборони. Для ефективного освоєння матеріалу Вам знадобляться мінімальні знання C++ і початкові навички спілкування з комп'ютером і мишкою, а книга допоможе пізнати хитрощі хакерів і секрети професійних програмістів. Компакт-диск містить вихідні коди прикладів і відкомпільовані програми, а також популярні додатки компанії CyD Software Labs.

Вміст компакт-диска:
- Додаткова документація
- Вихідні коди простих програм, щоб ви могли ознайомитися з реальними додатками. Їх небагато, але подивитися варто
- Вихідні коди до глави 1 "Оптимізація"
- Вихідні коди до глави 2 "Прості жарти"
- Вихідні коди до глави 3 "Система"
- Вихідні коди до глави 4 "Робота з мережею"
- Вихідні коди до розділу 5 "Робота з залізом"
- Вихідні коди до розділу 6 "Корисні приклади"
- Вихідні коди до розділу 7 "Система безпеки"
- Програми
- Вихідні коди

• Linux очима хакера (pdf / djvu)
Розглянуті питання налаштування ОС Linux на максимальну продуктивність і безпеку. Описані потенційні уразливості і рекомендації щодо запобігання можливих атак. Дається докладний опис налаштування прав доступу та конфігурування мережевого екрану. Показано, як діяти при атаці або зломі системи, щоб максимально швидко відновити її працездатність і запобігти втраті даних. Для користувачів, адміністраторів і фахівців з безпеки.

• PHP очима хакера (pdf / djvu)
Розглянуті питання безпеки й оптимізації сценаріїв мовою РНР. Велика увага приділена опису типових помилок програмістів, завдяки яким хакери проникають на сервер, а також представлені методи та наведено практичні рекомендації протистояння зовнішнім атакам. Показані реальні приклади злому Web-серверів. На компакт-диску наведені вихідні тексти прикладів, розглянутих у книзі, а також корисних програм і утиліт.

Увага: на деякі файли компакт-дисків можуть лаятися антивіруси.

Інформація про книгу:
Назва: Серія книг Фленово М.Є. - "Очима хакера"
Автор: Михайло Фленов
Видавництво: СПб.: БХВ-Петербург
Рік випуску: 2004 - 2007
Серія: Очима хакера
Жанр: Навчання, Комп'ютерна безпека
Загальна к-ть сторінок: 2176
Формат: PDF, DJVU, CHM, ISO, MDF
Якість: гарне
Розмір: 1,03 GB

Завантажити Серія книг Очима хакера / Загроза безпеки або порядок дій хакера / Комп'ютер без антивіруса
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Серія книг Очима хакера / Загроза безпеки або порядок дій хакера / Комп'ютер без антивіруса скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.