UAstream.Net » Ігри » Need for Speed Most Wanted - Turbo DRIFT (2014/Rus)
Need for Speed Most Wanted - Turbo DRIFT (2014/Rus)

Turbo DRIFT представляє новий погляд на Most Wanted! Гра повністю перероблена. Вас чекає безліч нових авто, що б зі свистом пронести вас по нових трас. Відмінною особливістю гри стало те, що знову з'явилися поліцейські. Тепер будь-яка гонка може закінчитися не тільки призом, а й подальшої гонитвою з поліцейськими, яка в свою чергу може закінчитися або успішним відходом, або арештом і штрафом з можливою конфіскацією машини. На відміну від двох попередніх частин, у грі знову помітна градація автомобілів від ширвжитку до класу люкс. Це перша гра з серій NFS, де погоні з поліцейськими придбали воістину голлівудський розмах і стали дійсно істотною частиною геймплея.

Особливості Turbo DRIFT:
Додано: багато нових авто + змінені стандартні
З'явилася можливість уповільнення часу. Ресурс заповнюється при високих швидкостях і дозволяє оцінити обстановку і прийняти рішення в непередбаченій ситуації (наприклад, несподівано вилетів з-за повороту джип, який має намір протаранити гравця).
Зникли повтори, замість них тепер є спеціальна можливість показу якогось видатного події з видовищного ракурсу. Це відбувається, наприклад, при тарані дорожньої блокади або при вираженому стрибку.
З'явилося кілька видів змагань: піти від поліції за певний час, протримати переслідування певний час, після чого успішно сховатися, протаранити певну кількість поліцейських машин, прорвати певну кількість поліцейських блоків або блоків з шипами (проїхавши по шипам всіма колесами, гравець позбавляється покришок і не може більше керувати своєю машиною). Крім того, з'явилися нові види гонок, наприклад, гонка по контрольних точках.
Підтримка DirectX 10
Підтримка широкоформатних моніторів
Гра тепер повністю російська (копи, ролики тощо)

Завантажити безкоштовно Need for Speed Most Wanted - Turbo DRIFT (2014/Rus)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Need for Speed Most Wanted - Turbo DRIFT (2014/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.