UAstream.Net » Android » Програми » ASTRO File Manager Pro v.4.4.579 (Cracked)
ASTRO File Manager Pro v.4.4.579 (Cracked)

ASTRO File Manager — це відмінний файловий менеджер для Android. Додаток крім операцій з файлами так само вміє створювати бекапи встановлених програм, переглядати картинки, працювати з архівами ZIP і TAR.

Є кілька варіантів перегляду і сортування файлів і папок, можливість пакетної обробки файлів, створення закладок на часто використовувані ресурси. Є менеджер завдань.

Дуже зручним є меню, яке можна налаштувати на свій розсуд: чи можна змінювати порядок і склад опцій, положення меню на екрані, зовнішній вигляд іконок. Якщо на карті пам'яті залишається мало місця, то можна скористатися інструментом "SD Card Usage", який у графічному вигляді покаже скільки займає місця та чи інша папка.

B архіві так само пристутствует спеціальна версія програми для власників Android OS 2.1 +.

Система: Android 2.1 +
Root: не потрібен
Мова інтерфейсу: Російська
Ліки: Вбудовано
Розмір файлу: 8,2 Mb

Завантажити безкоштовно ASTRO File Manager Pro v.4.4.579 (Cracked)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати ASTRO File Manager Pro v.4.4.579 (Cracked) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.