UAstream.Net » Ігри » Botanicula v.1.0.0.7 (Rus/Repack Fenixx)
Botanicula v.1.0.0.7 (Rus/Repack Fenixx)

Химерна робота від чеської студії Amanita Design, яка подарувала фанатам жанру собственноручнообытные і надзвичайно чудові квести «Саморост» і «Машінаріум». У двох словах, Botanicula - це регесты про останньому насіння вмираючого дерева, виснаженого навалою злісних паразитів. А коли ретельно, то це наінтереснейшіе дослідження, надлишок цікавих смішних головоломок, незабутні знайомства з дивними (привабливими і не безмежне) істотами, чарівна мистецтво... І завжди це - на одному незвичайному великій рослині! Зустрічі з вами чекають 5 чарівних головних героїв. В їх приємній компанії ви зробите хода з верхівки дерева до його коренів, по дорозі заглянете в бджолиний вулик, відвідайте мурашине вертеп, побуваєте в темному дуплі і інших загадкових місцях. Особливих труднощів по дорозі за образом ніби не передбачається, все-таки свавільно він буде довгим, дуже-колосально задовгим - забава, найбільш 150 ігрових сцен! Будь ви хардкорних геймер тобто відчайдушна домогосподарка, сварливий дитина або побілений сивинами почесний вчитель біології - просто розслабтеся і отримуйте насолода від видовище. Повірте - у вас вийде!

Особливості гри:
* Більше 150 допитливих локацій, любовно намальованих художниками Amanita Design. * П'ять яскравих головних персонажів - і кожен джерело чого вміє. * Сотні смішних анімацій - розвеселять навіть самих серйозних. * Багато, достаток, неймовірно міріади захованих призів - спробуйте знайти абсолютно. * Мистецтво зачаровує і чарує звукові ефекти - реальний табель слуху. * Ніяких довгих діалогів і описів, здатних загальмувати гру іншими словами (не дай бог саваот! ) піймати нудьгу. * Приємні сюрпризи в кінці пригоди, щоб найбільш уважних гравців. * Мультиплеер - різні варіанти режиму deathmatch і командні бої.

Особливості Repack'a:
* аудіо якість 100%
* відео якість 100%
* ексклюзивний установник
* установка додаткового Soft'a (DirectX)
* всі шляхи реєстру збережені
* запуск гри через ярлик на десктопі або через меню пуск
* для установки необхідно 512 Мб ОЗУ
* приблизний час установки 2 хвилин(а,и)

Установка:
1) Запустити Setup.exe
2) Встановити
3) Играт

Інформація про гру:
Назва: Botanicula v 1.0.0.7 (2012/Repack Fenixx/RUS)
Жанр: Adventure
Мова: Російська/Українська
Вакцина: присутній
Розмір: 465 mb

Системні вимоги:
Процесор: 1,6 ГГц
Пам'ять: 1024 Мб
Відеокарта: (128 Мб), (DirectX 9)
Аудіокарта: Сумісна з DirectX 9.0c
Вільне місце на ЖД: 738 Мб
DVD-привід: Не потрібно

Скріншоти:
Botanicula v.1.0.0.7 (Rus/Repack Fenixx) Botanicula v.1.0.0.7 (Rus/Repack Fenixx) Botanicula v.1.0.0.7 (Rus/Repack Fenixx)

Скачати Botanicula v.1.0.0.7 (Rus/Repack Fenixx)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Botanicula v.1.0.0.7 (Rus/Repack Fenixx) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.