UAstream.Net » Книги » Готель Оюнсу (Аудіокнига)
Готель Оюнсу (Аудіокнига)

Вони - «золота молодь», майбутні господарі життя, - вирішують зустріти Новий рік нетривіально. І їм це вдається. Еко-готель далеко від цивілізації, чудові краєвиди, незвичайна гора неподалік, нагадує древній зіккурат, - колись тут видобували мармур, але потім чомусь закинули родовище. Все так незвично, так свіжо і цікаво!
Але чому єгер, у якого вони дізнавалися дорогу, сказав, що в цих місцях ніколи не було модного готелю? Чому єдиний службовець веде себе так дивно? Утім, яка різниця! Ніщо не затьмарить їх свято... Спочатку.
Тому що це НЕ ЇХНЄ свято.
Ці прокляті місця. І ось тепер молоді люди випадково потривожили древнє ЗЛО. Кожного чекає кара за гріхи далеких предків. ЧУЖІ ГРІХИ. Тіні минулого не знають жалості, і столичні гості приречені. А може бути, не тільки вони? ЩО чи КОГО вони пробудили до життя?

Назва: Готель „Оюнсу“
Автор: Сергій Тармашев
Виконавець: RHVoice Alexandr
Видавництво: Самвидав
Жанр: фантастика
Рік випуску: 2013
Формат|Якість: MP3, 128 Кбит/з
Тривалість: 11:49:22
Розмір файлу: 669.15 MB
Мова: російська

Скачати Готель Оюнсу (Аудіокнига)
Скачати Готель Оюнсу (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.