UAstream.Net » Android » Ігри » Астероїд 2012 3D HD v.3.0.5
Астероїд 2012 3D HD v.3.0.5

Астероїд 2012 3D HD - Любите космічні пригоди? Тоді ця гра точно для вас. У Астероїд 2012 3D вам належить виконати вкрай важливу і відповідальну місію. Справа в тому, що буквально все людство знаходиться в небезпеці. Населення планети з жахом очікує того дня, коли збудеться пророцтво племені майя. Воно свідчить про те, що одного разу на Землю впаде величезний астероїд і знищить все живе на планеті. Ваше завдання полягає в тому, щоб не допустити цієї катастрофи. Тож вирушайте в космос на особливому літальному апараті і знищуйте всі астероїди, а також ворожі кораблі, які зустрінуться на вашому шляху.

Asteroid 2012 3D HD - Love space adventure ? Then this game is for you . In Asteroid 2012 3D you have to make a very important and responsible mission . The fact that virtually all of humanity is in danger. The population of the planet with horror forward to the day when it happens Mayan prophecy . It states that one will fall to Earth a huge asteroid and destroy all life on the planet. Your task is to prevent this catastrophe . Therefore go into space on a special aircraft and destroy all the asteroids and enemy ships that will meet on your way.

Жанр: симулятори
Версія: v3.0.5
Платформа: Android
Тип установника: Apk
Розмір екрану: Будь
Російська мова: немає
Розмір: 28,17 Mb
Особливості: немає
Кеш: не потрібно

Астероїд 2012 3D HD v.3.0.5 Астероїд 2012 3D HD v.3.0.5 Астероїд 2012 3D HD v.3.0.5

Скачати Астероїд 2012 3D HD v.3.0.5
Скачати Астероїд 2012 3D HD v.3.0.5 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.