UAstream.Net » Ігри » Steel Fury: Kharkov 1942 + Patch v.5 (2013/Rus)
Steel Fury: Kharkov 1942 + Patch v.5 (2013/Rus)

Гра «Сталева лють: Харків 42» - масштабний танковий симулятор, достовірно описує події страшних років Великої вітчизняної. Військові дії розгортаються на тлі наступальної операції, проведеної Червоною Армією у 1942 р. році. Під час німецького контрнаступу, що почався 17 травня, три радянські армії потрапили в оточення і вимушені були з запеклими боями виходити з «м'ясорубки» Барвінківського котла.
Гіркоту від загибелі своїх бойових товаришів і радість перемог, жахливий гуркіт техніки і гул військових армад, рвуться барабанні перетинки від вічних канонад снарядів і рева куль, страх і лють. Ніякого часу на роздуми - тільки бій, бій і знову в бій, і лише одне людське бажання - бажання вижити!

Особливості гри:
* Реальна війна - реальна техніка. Спробуйте та відчуйте, як це було! Детальна промальовування озброєння, техніки її внутрішньої обстановки, тактичних знаків.
* Видовищні і масштабні баталії за участю всіх родів військ об'єднані в три кампанії, кожна з яких надає гравцеві певну бойову машину, яка має свої особливості управління, поведінки на марші і в бою, а так само унікальні технічні характеристики.
* Обери свій шлях до перемоги! Познайомтеся з особливостями ведення танкового бою: активно маневруйте, стріляйте раніше і точніше, ніж ворог.
* Командуй розумно! Визначайте тактику, бережіть техніку і особовий склад.
* Масштабна війна: для досягнення успіху в бою вам необхідно чітке взаємодія з усіма родами військ, які беруть участь в операції.

Монтувати образ.
Встановити гру з образу.
Встановити патчі №3,№4.(Патч №1 вже вмонтований в образ, його ставити не треба).
Патч №5-встановлювати за бажанням.
Грати.

Скріншоти:
Steel Fury: Kharkov 1942 + Patch v.5 (2013/Rus) Steel Fury: Kharkov 1942 + Patch v.5 (2013/Rus)

Steel Fury: Kharkov 1942 + Patch v.5 (2013/Rus) Steel Fury: Kharkov 1942 + Patch v.5 (2013/Rus)

скачати Steel Fury: Kharkov 1942 + Patch v.5 (2013/Rus)
Скачати Steel Fury: Kharkov 1942 + Patch v.5 (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.