UAstream.Net » Дизайн » EmEditor Professional Final 14.3.0
EmEditor Professional Final 14.3.0


EmEditor Professional - професійна версія потужного текстового редактора для програмістів, веб-розробників і простих користувачів з підсвічуванням синтаксису і підтримкою unicode. Редактор володіє такими функціями, як пошук і заміна у файлах з використанням регулярних виразів, автовизначенням кодувань, підсвічування посилань і адрес електронної пошти, блочний режим виділення, настроювання панелі кнопок, меню, шрифту і кольору елементів. Для кожної мови можна створювати окрему конфігурацію. Також програма має підтримку потужних макросів написаних на javascript або VBScript, що дозволяють створювати практично будь-які дії, які використовуються часто або періодично.

Додаткова інформація:
Цей редактор є ідеальним засобом для редагування HTML, PHP, JSP і XML файлів. При вказівці інтернет-браузера в якості зовнішнього застосування, ви зможете переглядати HTML файли під час редагування. Підтримується підсвічування синтаксису ASP, C#, C++, CSS, HTML, Java, javascript, JSP, Pascal (Delphi), Perl, Python, PHP, SQL, VBScript та інших мов програмування, функція Drag & Drop, відкриття файлів розміром аж до 248 Гб, можливість підключення додаткових зовнішніх програм і плагінів. Крім цього, програма дозволяє працювати з макросами, написаними на javascript або VBScript і базуються на Windows Scripting Host (WSH) engine, що дозволяють автоматизувати практично будь-які дії. Настроюється підсвічування HTML і мов написання сценаріїв дозволяє з легкістю виявляти.

Основні можливості програми:


Процедура лікування:

1. Встановити програму, не запускати.
2. Скопіювати файл patch.exe в папку з встановленою програмою і застосувати.

Версія програми: 14.3.0
Мова інтерфейсу: Російська, Англійська та інші
Лікування: в комплекті
Тип ліки: патч
Розмір: 18 MB
Системні вимоги: Windows XP / Vista / 7 / 8 (32-bit & 64-bit)

Скачати EmEditor Professional Final 14.3.0 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.