UAstream.Net » Ігри » Акваделик: Швидше торпеди! (2013/Rus)
Акваделик: Швидше торпеди! (2013/Rus)

Акваделик: Швидше торпеди! Свистати всіх нагору! Нова гра-регата Акваделик: Швидше торпеди! - це море веселощів! Хочете прийняти участь в захоплюючих водних перегонах? Змагання проходять по всьому світу - від російських річок і грецьких портів до розкішних островів Карибського моря. Однак прийти до фінішу першим не так-то просто, адже кожен гравець озброєний до зубів.
У його арсеналі - торпеди, мережі, повітряні кулі з бомбами і вибухають жаби! Акваделик: Швидше торпеди! - це гра, яку легко навчитися, але важко опанувати досконало. А ви можете стати кращим гонщиком? Дізнатися це можна лише одним способом.

Особливості гри: > Приголомшливе зображення, отримане завдяки постобробці відеоефектів
Додаткова інформація:
Встановити патч Aquadelic MP update.exe для мережевої гри.
Після установки патча з папки AquadelicMPupdate у Вас з'являється можливість пограти в мережеву гру: тепер у швидкісних запливах на катерах, яхтах і гидропланах по всьому світу можна змагатися не тільки з вигаданими, але і з справжніми суперниками!!!

Інформація про гру:
Назва: Акваделик: Швидше торпеди! (PC/Російська)
Жанр: Racing
Мова: Російська/Українська
Вакцина: присутній
Розмір: 924 mb

Системні вимоги:
Операційна система Microsoft® Windows® 2000/ME/XP або VISTA - Процесор Процесор з тактовою частотою 1.3 ГГц - Оперативна пам'ять 1 ГБ - Відео Відеокарта класу GeForce 6600, ATI X1300 або вище - Вільне місце на диску 1,5 Гб - Звук DirectX 9.0c-сумісна звукова карта - Управління Клавіатура, миша

Скріншоти:
Акваделик: Швидше торпеди! (2013/Rus) Акваделик: Швидше торпеди! (2013/Rus) Акваделик: Швидше торпеди! (2013/Rus)

Скачати Акваделик: Швидше торпеди! (2013/Rus)
Скачати Акваделик: Швидше торпеди! (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.