UAstream.Net » ТВ Передачі » Товариський матч 2011 | Україна - Німеччина | Інтер (11.11.2011) IPTVRip

 

http://i30.fastpic.ru/big/2011/1112/d9/baaa064fb7f09573fe5b53dc235b50d9.png

Рік випуску: 2011
Вид спорту: Футбол
Учасники: Україна - Німеччина

 

Опис: У вівторок на своїй прес-конференції Олег Блохін так розповідав про проблеми своєї команди, що реально вірилося в можливість виходу на поле, наприклад, Юрія Калитвинцева. Вчора на передматчевій тренуванні на стадіоні Олімпійський брало участь 19 осіб, у тому числі і Шевченко, Алієв і Гай. Їх участь у матчі під питанням, але все ж напевно якийсь час сьогодні кожен з них отримає. Гусєв і Гармаш працювали індивідуально, а це означає, що їх вихід можливий лише в матчі проти Австрії.

Цікаві моменти починаються вже з воротарської позиції. Напевно Блохін кожному з двох викликаних голкіперів приготував по одному повного матчу під час цього збору, але хто коли зіграє - важко сказати. Шанси Рибки та Диканя бачаться абсолютно однаковими. У центрі оборони найбільш оптимальний варіант Кучер - Ракицький, на флангах продовжать діяти молоді Бутко та Селін.

У зв'язку з пошкодженнями Гармаша і Гая у Блохіна фактично немає варіантів в центрі поля, де пару з Тимощуком складе Ротань, на флангах також все легко передвіщається Ярмоленко і Коноплянка. А от далі багато залежить від готовності Шевченка і тактичних рішень тренерського штабу. Блохін уже довів, що готовий ризикувати, він відразу ставив всіх останніх молодих гравців, надавав їм велику довіру. Таким чином, залишається надія побачити Безуса прямо з перших хвилин. Але все ж в лінії атаки конкуренція серйозніша. Більш очікуваний варіант Шевченко з кимось із пари Девіч - Мілевський. Якщо Шевченко не зможе зіграти, то вони вийдуть разом, тільки невідомо, хто зіграє на вістрі, хто з глибини.

Йоахим Лев приїхав в Україну явно не обкатувати основний склад. Навпаки, він у наставника бундестіму вже давно готовий і тепер є можливість перевіряти інших гравців, різні нові схеми гри. До Києва не прилетіли кілька провідних гравців німецької команди Лам, Швайнштайгер, Нойер і Клозе. Проте загальні враження від складу все одно від цього не слабшають: на вістрі атаки буде Гомес, під ним зірки Реала Хедіра і Езіл, також в основі повинні зіграти і таланти Мюллер з Гетце, і досвідчений Подольські. Може, в обороні експерименти можуть мати неприємні для німців наслідки, наприклад, дебютує молодий голкіпер Цілер. Як не банально прозвучить, але в будь-якому складі збірна Німеччини залишається збірної Німеччини.

 

Телеканал: Інтер

Тривалість: 00:58:30 + 00:50:18 
Мова: Українська


Якість: IPTV
Формат: MPG
Відео кодек: MPEG2
Аудіо кодек: MPEG Audio
Відео: 704x576 (4:3), 25.000 fps, 3 567 Kbps
Аудіо: 48.0 Кгц, 2 ch, 192 Kbps
Розмір: 2.93 Gb

Реліз-група: Товариський матч 2011 | Україна - Німеччина | Інтер (11.11.2011) IPTVRip

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic

Скачати Товариський матч 2011 | Україна - Німеччина | Інтер (11.11.2011) IPTVRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.