UAstream.Net » Ігри » Royal Quest v.0.5.8.7 (2013/Rus)
Royal Quest v.0.5.8.7 (2013/Rus)

Події MMORPG Royal Quest розгортаються в унікальному світі Аура, де пліч-о-пліч вживаються магія, технологія та алхімія. Аурі загрожує небезпека у вигляді чорних алхіміків, що прагнуть дістати вкрай рідкісний і цінний мінерал еленіум, що володіє унікальними властивостями. Для організації відсічі ворогам, король розшукує відважних героїв, здатних назавжди вигнати загарбників.

1. Всесвіт виконана на високому графічному рівні. Відкритий для дослідження ігровий світ, що складається з більш ніж сотні ігрових зон і втілений на високому технічному та художньому рівні.
2. Додалося безліч героїв. На вибір пропонується чотири унікальних класу персонажів: мечник, лучник, злодій і маг. А на 20 рівні розвитку відкривається можливість вибрати додаткову спеціалізацію: мечник може стати хрестоносцем або лицарем темряви, лучник - мисливцем або снайпером, злодій - розбійником або асасинів, маг - чарівником або чорнокнижником.
3. По іншому представлені битви. В особливому режимі PvPvE гравці будуть боротися один проти одного і того ж проти монстрів. Традиційний режим PvE (гравець проти монстрів) пропонує багаті можливості: дослідження унікальних підземель, пошук скарбів і битви з босами.
4. Додалися нові Монстри. Світ Royal Quest населений безліччю істот. І кожна з них - потенційний джерело збагачення. Навіть самий нікчемний монстр може залишити після себе унікальну мапу, за допомогою якої можна покращувати предмети, а також надавати їм нові унікальні властивості.
5. Стихії тепер мають нові можливості. При правильному виборі зброї система протистояння стихій дозволяє отримати неймовірну силу атаки. Наприклад, самий потужний Палаючий меч марний проти вогняного монстра. Однак такого супротивника можна вбити навіть слабким Крижаним клинком. Слід пам'ятати - абсолютного зброї не існує.

Особливості гри:
Інструкція установки:
1. Запустити файл royal_quеst.exe, після чого пройти реєстрацію в грі.
2. Продовжити установку, запустивши файл RQ_0.5.8.7_setup і слідувати інструкціям майстра.
3. Граємо.

Інформація про гру:
Назва: Royal Quest 0.5.8.7 (PC/2012/RUS/UKR)
Жанр: Action
Мова: RUS/UKR
Вакцина присутній
Розмір: 1.7 Gb

Системні вимоги:
Процесор: Intel Core i5-760 або AMD Phenom II X4 965;
Оперативна пам'ять: 2 Гб або більше (для Vista і Windows 7 рекомендується 4GB, бажано)
Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 470/ATI Radeon HD 5870 з 1024 Мб відеопам'яті або новіше.
DirectX 9.0c

Скріншоти:
Royal Quest v.0.5.8.7 (2013/Rus) Royal Quest v.0.5.8.7 (2013/Rus)

Royal Quest v.0.5.8.7 (2013/Rus)

Скачати Royal Quest v.0.5.8.7 (2013/Rus)
Скачати Royal Quest v.0.5.8.7 (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.