UAstream.Net » Android » Ігри » Збірник кращих Android ігор з Google Play (2014)
Збірник кращих Android ігор з Google Play (2014)

Збірка кращих ігор для Вашого смартфона на базі операційної системи Android абсолютно безкоштовно! У цій збірці зібрані найпопулярніші платні ігри 2014 року з Google Play (Android Market).

Список ігор з коротким описом:
1. Pet Rescue Saga 1.9.5.2 - Нова аркада для андроїд, в якій вам належить рятувати домашніх тварин від злих викрадачів. Вас чекають безліч складних і захоплюючих рівнів з головоломками, гарне різноманітність тварин, і багато іншого чекає вас в цьому дивовижному пригоді. Не залишайтесь осторонь - врятуйте домашніх тварин і поверніть їх додому!

2. Бридкий Я 1.5 - Міньйони Грю готові принижено прислужувати в офіційній грі по фільму Гидке Я: Minion Rush. У ролі нікчемного міньйона беріть участь у сміховинних змаганнях у власної безглуздості з іншими лизоблюдами. Нагородою стане прихильність вашого боса, суперзлодея Грю. Вам доведеться бігати, стрибати, літати, ухилятися, шкодити і підлабузнюватися, щоб отримати звання Міньйон Року!

3. Cut the Rope 1.7 - головоломка. мета якої нагодувати монстра на ім'я Om Nom цукеркою, при цьому зібравши не менше трьох зірок. Гра відрізняється барвистістю і безліччю різноманітних рівнів.

4. Fruit Ninja 1.8.8 - дуже барвиста іграшка незважаючи на свою простоту захоплює не по-дитячому! У грі вам належить за допомогою вашого пальця розрізати з'явилися на екрані фрукти. При цьому варто уникати розрізання бомб - самі розумієте, нічого хорошого в цьому немає! Приготуйте свій неповторний фруктовий салат разом з Fruit Ninja!

5. Angry Birds 4.0.0 - На карту поставлено виживання Злих птахів. Приготуйте помста для жадібних свиней, які вкрали їхні яйця. Використовуйте унікальні сили кожної птиці для знищення оборони свиней. Гра Angry Birds - це захоплюючий геймплей на основі законів фізики і довгі години гри. Для проходження кожного з рівнів потрібно логічне мислення, вміння і сила.

6. Subway Surfers 1.17 - приєднуйтесь до всесвітньо відомої погоні! Допоможіть Джейку втекти від сварливого інспектора! Гра дуже динамічна і вимагає постійних активних дій вигляді стрибків, підкатів і переміщень вправо і вліво і все це виконується за допомогою жестів. Головному герою на допомогу дана дошка для серфінгу, реактивний ранець і багато інших бонусів. Гра виконана в барвистому і яскравому HD графіку і має чудовий музичний супровід.

7. Minecraft - Pocket Edition 0.8.1 - практично нічим не відрізняється від комп'ютерної версії, тому її шанувальники знайдуть в мобільному варіанті багато знайомих деталей. Вона вражає своїм особливим, унікальним ретро-стилем. Все, що відбувається в цьому світі надзвичайно просто і казуально. Це та гра, в якій графіка та інші технічні особливості не так важливі як процес. Адже вона відкриває перед користувачами масу цікавих можливостей, які нікого не залишать байдужими.

8. Мій говорить Те 1.2.1 - Прийми в свою сім'ю малюка Тома. Годуй його, грай з ним і вирости з милого котеночка дорослого кота Тома.

9. Університет монстрів 1.0.1 - День відкритих дверей в «Університеті монстрів» - офіційному додатку Disney за мотивами однойменного анімаційного фільму Disney/Pixar! Проведи разом з Майком Вазовски його перший день в коледжі і злови пекельну свинку Арчі! Твоє завдання - зупинити визжащий талісман Страхмеха, суперників Університету Монстрів.

10. Plants vs. Zombies 2 1.8 - Час садити з новим хітом від PopCap®! Банда невгамовних зомбі атакує ваш дім! Використовуйте арсенал з 49 рослин-руйнівників - горохострелов, стенорехов, вишневих бомб і багато чого іншого - щоб затримати, збити з пантелику і покришити в капусту 26 видів зомбі, перш ніж вони

Мінімальні системні вимоги:
Операційна система: Android
Процесор: ARMv7
Пам'ять: 256Mb
Відеокарта: 128Mb
Аудіокарта: 64Mb
Роздільна здатність: Для всіх
Формат додатків: apk

Збірник кращих Android ігор з Google Play (2014)Збірник кращих Android ігор з Google Play (2014)Збірник кращих Android ігор з Google Play (2014)


Інформація про гру:
Рік виходу: 2014
Мова інтерфейсу: Російська
Платформа: Android
Ліки: Все вилікувано
Розмір: 187.99 MB

Завантажити Збірник кращих Android ігор з Google Play (2014):

Скачати Збірник кращих Android ігор з Google Play (2014) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.