UAstream.Net » Книги » Позбавлення від паразитів: лямблій, черв'яків, глистів
Позбавлення від паразитів: лямблій, черв'яків, глистів

Крім знайомих нам хвороб, що викликаються вірусами і бактеріями, людина має ще й атакам паразитів, які, поступово підточуючи здоров'я, живуть в організмі людини - і не тільки в кишечнику. Вони можуть успішно розмножуватися і існувати в печінці, легенях, сечостатевої та лімфатичній системах, судинах, крові, мозку, легенів і т. д.
Паразити діють неспішно і підступно, викликаючи важко піддаються діагностиці хвороби, які роками і десятиліттями мучать свої жертви. Тепер всерйоз розглядається теорія про паразитарному походження самого страшного захворювання - ракових пухлин. Можливо, саме ця книга допоможе вам намітити шляхи вирішення давніх проблем зі здоров'ям.

Назва: Позбавлення від паразитів: лямблій, черв'яків, глистів
Автор : : Михайло Ингерлейб
Видавництво: АСТ, Астрель, ВКТ
Рік: 2008
Сторінок: 160
Мова: російська
Формат: pdf
Розмір: 2.42 Mb

Скачати Позбавлення від паразитів: лямблій, черв'яків, глистів
Скачати Позбавлення від паразитів: лямблій, черв'яків, глистів скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.