UAstream.Net » Ігри » Fallout of Nevada v.0.99 (2013/Rus)
Fallout of Nevada v.0.99 (2013/Rus)

Дія гри відбувається на території колишнього штату Невада за 20 років до подій першого Fallout. Гравець - виходець з Притулку №8. Завдання - знайти систему SoS для організації охоронних заходів Міста Притулку. Однак цей квест виявляється дитячим лепетом у порівнянні з несподіваними обставинами, що примушують головного героя відправиться в дуже похмуре подорож.
Життя в пустотах тільки починає відроджуватися. Доведеться туго. Як у фізичному, так і в морально-етичному сенсі. Соціальна складова є найбільш пріоритетним ланкою розробки. У грі немає однозначно поганих або однозначно хороших персонажів. Більшість квестів і ситуацій ставить гравця в умови етичного вибору і моральної боротьби.

Особливості гри:
Абсолютно новий та вільний сюжет. Продумана психологія персонажів та інші соціальні аспекти гри, що загалом і є наиглавнейшем у проекті. Нова карта світу. Посилена тактовність побудови карт. Автентичні будови. Безліч нових об'єктів оточення і нової графіки, акуратно вписаною в середу.
Нові принципові можливості інтерфейсу і геймплея. Нові предмети інвентарю та озброєння. Можна мінувати двері. Особливою "фішкою" є броня "Ведмідь", яку гравець буде збирати сам. Значно збільшено роль рукопашного бою та холодної зброї. Наркотики дуже рідкісні і дорогі, але можна замовляти їх виробництво. Деякі персонажі реагують, коли герой "під кайфом". Їжа і вода впливають на стан здоров'я.
Напарники: їх просто немає (справжній Виходець ходить поодинці). У грі багато випадкових перевірок і умов, тому нове проходження може дати несподівані результати. Істотна різниця між проходженням чоловічим і жіночим героями. Висока ймовірність радіоактивного опромінення. Радіація "фонить" як по таймеру на деяких картах, так і прив'язується до локальних джерел радіації (наприклад, автомобілів). Наявність чорного і "сортирного" гумору.

Інформація про гру
Назва: Fallout of Nevada
Версія гри: 0.99b
Мова: Російська
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібно
Розмір: 498.35 MB

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP, Vista, 7
Процесор: 120 МГц
Оперативна пам'ять: 32 Мб
Відео-карта: DirectX-сумісна
Аудіо-карта: DirectX-сумісна
Жорсткий диск: 700 Мб вільного місця

Установка і запуск:
Змонтуйте образ за допомогою Alcohol 120% або DAEMON Tools
Натисніть меню диска кнопку "Установка"
Виберіть директорію, в яку буде розпакована гра
Грайте. Запуск з Fallout of Nevada.exe

Fallout of Nevada v.0.99 (2013/Rus)Fallout of Nevada v.0.99 (2013/Rus)Fallout of Nevada v.0.99 (2013/Rus)

Завантажити: Fallout of Nevada v.0.99 (2013/Rus)
Скачати Fallout of Nevada v.0.99 (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.