UAstream.Net » Книги » Windows 7. Довідник адміністратора
Windows 7. Довідник адміністратора

Ця книга - докладний довідник з адміністрування новітньої клієнтської операційної системи від Microsoft Windows7. В ній містяться відомості про архітектуру системи, опис її установки і розгортання, а також роботи в середовищах Windows РЕ і Windows RE. Детально розповідається про управління Windows 7, про використання групової політики, про автоматичного і ручного настроювання системи, про налаштування робочого столу і панелі завдань.
Наводяться відомості про налаштування та контроль облікових записів користувачів і груп, про організації входу в систему і про роботу в комп'ютерних мережах. Окремі глави присвячені питанням встановлення обладнання та програмного забезпечення, управління дисками та іншими накопичувачами, а також використання нових технологій - ТРМ і шифрування BitLocker. Особливу увагу приділено питанням продуктивності системи, безпеки даних, а також їх копіювання і відновлення. Крім того, спеціально розглядається використання Window 7 на мобільних комп'ютерах.
Книга складається з 17 розділів і багато ілюстрована. Вона призначена, головним чином, для адміністраторів та ІТ-спеціалістів загального профілю, але буде також корисна всім бажаючим вивчити можливості новітньої операційної системи від Microsoft.

Автор : : Вільям Р.Станек
Назва: Windows 7. Довідник адміністратора
Рік: 2010
Видавництво: БХВ-Петербург, Російська редакція
Галузь (жанр): Довідник
Формат: PDF
Якість: ebook
Сторінок: 720 (з .илл.)
Розмір: 15.42 Mb

Скачати Windows 7. Довідник адміністратора
Скачати Windows 7. Довідник адміністратора скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.