UAstream.Net » Мультфільми » Команда Умизуми - 1 сезон! 19 серій (2010/SATRip)
Команда Умизуми - 1 сезон! 19 серій (2010/SATRip)

Дівчинка Міллі, її брат Гео і їх вірний друг робот - це не просто провідні навчальної програми, це міні-команда супергероїв. Використовуючи свої могутні математичні здібності, вони вирішують складні проблеми, з якими юні глядачі можуть зустрітися в реальному житті. У супроводі запам'ятовується, веселої музики в стилі «дошкільний поп-рок», команда «Умизуми» здійснює прогулянку по яскравому містечку Умі-Сіті, долаючи різноманітні перешкоди за допомогою свого «фірмового методу» під назвою «Смілива математика». Немає нічого неможливого для цих забавних героїв!

Назва: Команда Умизуми
Оригінальна назва: Team Umizoomi
Рік виходу: 2010
Жанр: Мультсеріал, Пригоди, Дитячий
Режисер: Стівен Коннер, Метт Шерідан
В ролях: Етан Кемпнер, Донован Паттон, П.Т. Уолкли, Софі Фокс, Мадлен Роуз Йен, Лінда Бек, Джейден Майкл, Олівія Арчер, Даніель Котч, Кайл Девон Бенітез

Випущено: США
Тривалість: 19 х ~ 00:24:00
Переклад: Дубльований



Файл
Якість: SATRip
Відео: XviD, ~ 1900 Кбіт/с, 640x480
Аудіо: МР3, 2 ch, 192 Кбіт/с
Розмір файлу: 6.36 ГБ

Команда Умизуми - 1 сезон! 19 серій (2010/SATRip)Команда Умизуми - 1 сезон! 19 серій (2010/SATRip)Команда Умизуми - 1 сезон! 19 серій (2010/SATRip)

Скачати Команда Умизуми - 1 сезон! 19 серій (2010/SATRip)
Скачати Команда Умизуми - 1 сезон! 19 серій (2010/SATRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.