UAstream.Net » Ігри » Нові ігри від Alawar (2013/Rus)
Нові ігри від Alawar (2013/Rus)

Новітні ігри від Alawar. Зібрані останні три гри різних жанрів: про людей, пошук предметів, головоломки, самі захоплюючі і інтелектуальні. Відмінний засіб, що допоможе вам скоротати небагато часу.

Опис ігор:
1. Говорить із привидами. Легенда про прокляття. Колекційне видання / Voodoo Whisperer: Curse of the Legacy collector's Edition
Вам випав унікальний шанс спробувати свої сили у звільненні цілого міста від страшного прокляття. Все, що вам потрібно для цього - жменька цегляної пилу та мішечок з диво-мішаниною, яка в буквальному сенсі й мертвого на ноги підніме. Втім, інші компоненти для чарівних еліксирів вам теж знадобляться, так що не забувайте збирати на рівнях.
Змішати всі інгредієнти ви зможете в спеціальній ступці в лівій частині екрана, а саме зілля стане в нагоді вам, коли настане час повернути до нормального існування рідню головної героїні, власника шикарного салуна і інших постраждалих городян. До речі, всі необхідні рецепти ви знайдете в Магічній книзі внизу екрану.
Відшукуючи на локаціях предмети зі списку, не забувайте щоразу відкладати що-небудь корисне. Цей інвентар згодом послужить вам добру службу. І не нехтуйте міні-іграми ! Адже ні одна закрита двері ще жодного разу не відкрилася зі своєї доброї волі.

Особливості колекційної версії:
Приголомшлива бонусна глава
Барвисті шпалери для "Робочого столу"
Вбудоване проходження

2. Світ загадок. Таємниці часів / World Riddles: Secrets of the Ages
Вирушайте в приголомшливе подорож по стародавніх цивілізацій! Нудьгувати вам точно не доведеться, адже рішення головоломок в стилі японських кросвордів - процес досить захоплюючий і цікавий. Головне, намагайтеся кожен рівень проходити без помилок, для того, що б заробити якомога більше очок для відновлення стародавніх артефактів Японії, Тибету, Стародавнього Риму та інших Чудес світла.
Щоб відкрити загаданий візерунок, необхідно точно визначити розташування на полі кольорових осередків. Для цього уважно перегляньте цифри, зазначені навпроти кожного рядка і стовпця. Спочатку приділіть увагу тому рядку або стовпцю, навпроти якого дано найбільше числове значення. А для того, що б видалити з поля непотрібні клітинки, скористайтесь молотком.
Дане знаряддя стане доступним вам лише при одному натисканні правою кнопкою миші. Повторне натискання поверне вам диво-руку, якою ви знову зможете відкривати кольорові клітинки. Головне, пам'ятайте, що ліміт помилок обмежений, і якщо ви перевищите, то опинитеся в самому початку рівня. Якщо ж все-таки в якийсь момент відчуєте, що безсилі що-небудь зробити, скористайтеся підказкою і рухайтеся далі.

3. Ляльководи. Викрадені душі / Puppet Show 2: the Souls of the Innocent
У цій справі сліди злочинів ведуть в магазин іграшок. Та й зловмисники тут не живі, а механічні. Що робити, коли спорожнілі вулиці наводять жах, а батьки маленьких дівчаток благають про допомогу? Зверніться до професійного сищика - він не підведе!
На безлюдних вулицях вам належить не грати в іграшки, а боротися з ними! Механічні папуги, роботи, риби і ляльки тепер служать одному господареві, який переслідує далеко не благородні цілі. До того ж, тут ви маєте справу не з простими механізмами, а з винаходами божевільного майстра. Вирішуйте головоломки з кнопками, з різнокольоровими плитками, збирайте картинки, ремонтуйте речі, шукайте приховані предмети, взламывайте замки. Виконуючи завдання, ви можете знайти для себе щось цікаве: наприклад, спосіб приготування клею або виготовлення ножа з шматка скла і звичайного ременя!
Головне в цій справі уважність і спритність: не лінуйтеся перевірити локацію - раптом ви щось упустили! І пам'ятайте, що ставки в грі дуже високі - душі беззахисних дівчат у небезпеці!

Жанр: Головоломки, Пошук предметів
Мова інтерфейсу: російська
Таблетка: Активатор + покроковий мануал
Розмір файлу: 573 MB

Інструкція по установці:
1. Встановити ігри відповідними файлами exe або запуском файлу Autorun.exe. Запускаємо і бачимо вікно з обмеженням.
2. Запускаємо файл AlawarCrack.exe. У вікні вказуємо шлях до виконуваного файлу (розширення .exe) гри і натискаємо на кнопку "Відкрити". Вказувати потрібно саме файл запуску гри (без .wrp в назві).
3. Отримуємо повідомлення про виявлення захисту в файлі і натискаємо «ОК».
4. Тепер нам потрібно зберегти вилікуваний виконуваний файл під будь-яким ім'ям і натиснути «Зберегти».
5. З'являється вікно, що сповіщає нас про успішність операції. Натискаємо «ОК».
6. Тепер запускати гру потрібно тільки за допомогою нового файлу. Створіть для нього ярлик на робочому столі, а старий видаліть. Ніякі файли видаляти не потрібно, тільки старий ярлик видалити, а новий створити. Приємної гри!

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP / Vista / 7
Процесор: 1Ghz,
Оперативна пам'ять: 512 Mb RAM,
Відеокарта: 64 Mb VRAM,
Додаткове ПО: DirectX 9.0

Мова інтерфейсу: російська
Таблетка: Активатор + покроковий мануал
Розмір файлу: 573 MB

Скачати Нові ігри від Alawar (2013/Rus)
Скачати Нові ігри від Alawar (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.