UAstream.Net » Книги » Зелень в кулінарії. Кращі рецепти з запашними травами
Зелень в кулінарії. Кращі рецепти з запашними травами

Готувати аби як вміє будь-яка жінка, а от мистецтвом додання блюдам найтонших нюансів смаку і запаху володіє далеко не кожна. Сьогодні бабуся Агафія розповість, де і як у кулінарії застосовується різна зелень. Навіщо штучні приправи і хімічні підсилювачі смаку, коли природа подарувала нам унікальні трави з найтоншими і вишуканими ароматами!
Аніс і базилік, гірчиця і коріандр, лавровий лист і любисток, майоран і меліса, рукола, петрушка, розмарин, селера, чебрець, шпинат, щавель, кріп, естрагон - вас чекає феєрверк дивовижних смаків і вабливої запахов.Вы зможете приготувати картопля, запечена з лавровим листом, і омлет з любистоком, котлети з майораном і лимонно-апельсиновий кекс з мелісою, рулет з копченої індички і руколи і безліч нескінченно смачних страв...

Назва: Зелень в кулінарії. Кращі рецепти з запашними травами
Серія: Поради бабусі Гафії
Автор : : Агафія Звонарьова
Видавництво: Центрполиграф
Рік: 2012
Формат: RTF, FB2, PDF
Якість: Гарне
Мова: Російська
Розмір: 3.35 Mb

Скачати Зелень в кулінарії. Кращі рецепти з запашними травами
Скачати Зелень в кулінарії. Кращі рецепти з запашними травами скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.