UAstream.Net » Книги » Данілова Наталія - 720 кращих кулінарних рецептів для діабетика. Смачно і цукор під контролем (2013)
Данілова Наталія - 720 кращих кулінарних рецептів для діабетика. Смачно і цукор під контролем (2013)

Діабетична дієта не означає повну відмову від тих чи інших продуктів. Для того щоб відчувати себе бадьорим і задоволеним долею навіть при діабеті, досить вибрати улюблені продукти із списку рекомендованих, навчитися готувати з них прості і смачні страви - і можна насолоджуватися життям без будь-якої оглядки на хворобу.

Завдяки даній книзі найкорисніший сніданок можна звести за п'ять хвилин, а вечеря - за півгодини. Крім того, для кожного кулінарного рецепту в даній книзі наведені дані про калорійність, а також перерахування на хлібні одиниці.
Книга, безперечно, буде корисна всім, хто страждає діабетом, а також їх близьким і тим, хто зіткнувся з проблемою зайвої ваги. Крім того, вона являє безсумнівну цінність для тих любителів застілля, які дотримуються здорового способу життя.

Інформація про книгу:
Назва: 720 кращих кулінарних рецептів для діабетика. Смачно і цукор під контролем
Автор: Данілова Наталія
Видавництво: Вектор
Серія: Школа діабету
Рік: 2013
Сторінок: 260, іл.
Мова: Російська
Формат: rtf / rar
Розмір: 10,86 Mb

Скачати Данілова Наталія - 720 кращих кулінарних рецептів для діабетика. Смачно і цукор під контролем (2013):

Скачати Данілова Наталія - 720 кращих кулінарних рецептів для діабетика. Смачно і цукор під контролем (2013) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.