UAstream.Net » Книги » Девід Карп - Хитрості Windows 7. Для професіоналів (2011)
Девід Карп - Хитрості Windows 7. Для професіоналів (2011)

Windows 7 - це, без сумніву, операційна система нового покоління. Але, незважаючи на це, вона як і раніше містить чимало нюансів, здатних збити з пантелику будь-якого, навіть досвідченого користувача. Ця книга являє собою унікальну і ретельно підібраний колекцію рішень, методів і рад, що дозволяють заощадити час і допомогти у вирішенні більшості проблем, що виникають при роботі на комп'ютері.

Тут читач знайде інформацію, як встановити Windows 7 з нуля або оновити попередню версію системи, як налаштувати зовнішній вигляд Windows і оптимізувати роботу системи, як працювати з профілями користувачів і налаштуваннями безпеки, а також яким чином усувати несправності, що виникають в роботі ОС. Книга призначена для системних адміністраторів, а також досвідчених користувачів ПК, які цікавляться адмініструванням і тонким налаштуванням операційної системи Windows 7.

Інформація про книгу:
Назва: Хитрості Windows 7. Для професіоналів
Рік випуску: 2011
Видавництво: Пітер
Автор: Девід Карп
Мова: Російська
Сторінок: 512
Якість: Гарне
Формат: djvu
Розмір: 30,36 Мб

Скачати Девід Карп - Хитрості Windows 7. Для професіоналів (2011):

Скачати Девід Карп - Хитрості Windows 7. Для професіоналів (2011) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.