UAstream.Net » Ігри » Deer Hunter Tournament (2013/Rus/Eng)
Deer Hunter Tournament (2013/Rus/Eng)

Deer Hunter Tournament - мисливець на оленів одна із самих реалістичних ігор з серії полювання на тварин.
У грі передбачено два режими гри: одиночна гра, де ви зможете потренировавать свої навички в выслеживании звіра, використанні всіляких принад і влучності зі стрільби з різних видів мисливської зброї та мережева гра, де ви зможете взяти участь у різноманітних турнірах з реальними суперниками зі всього світу.
Так само в грі досить сильно розвинений режим навчання, куди входить все, починаючи від управління в грі, їзді на коні або квадроциклі, використання приманок і манков, стрільби з різних видів зброї.

В Deer Hunter Tournament 2008 - 11 місцевостей для полювання, з різними погодними умовами, часом року, навколишнім ландшафтом і видами мешкає живності. Великий вибір стрілецької зброї, включаючи луки, арбалети, рушниці та карабіни, а так само різні по потужності і калібру стріли і патрони. Кілька способів пересування, починаючи від звичайної ходьби або бігу і закінчуючи їздою на коні або квадроциклі. різного виду приманки, манки, кілька способів ведення полювання: ви можете переслідувати здобич верхи або підкрадатися до неї поповзом, сісти в засідці на вишці або вести полювання з укриття. У кімнаті трофеїв ви завжди зможете оцінити впольованих вами тварин, а ще краще прийняти участь в мережевій грі і кинути виклик кращим віртуальним мисливцям зі всього світу.

Назва: Deer Hunter Tournament
Жанри: Hunt Simulator
Мова Інтерфейсу: російська/англійська (вибір при установці)
Розмір файлу: 1.86 Гб

Рекомендовані системні вимоги:
Система: WinXP/Vista
Процесор: Pentium IV 2 GHz
Пам'ять: 512 MB / 1 GB (Vista)
Відео-карта: 128 MB, DX9-сумісна
Аудіо-карта: будь-яка DX9-сумісна
Жорсткий диск: 2 GB
Mouse and keyboard

Завантажити безкоштовно безкоштовно Deer Hunter Tournament (2013/Rus/Eng)
Скачати Deer Hunter Tournament (2013/Rus/Eng) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.