UAstream.Net » Windows » Lamer ХР (RUS/2014)
Lamer ХР (RUS/2014)

Перша, абсолютно не залежна частина збірки "LamerUSB/HDD". Збірка на основі C9PE MultiMedia 2k10 Plus Pack від conty9. Видалені деякі компоненти авторської збірки, добавлена установка Windows XP. З допомогою складання: встановити систему, спробуйте відновити файли або рухнувшую систему, попрацювати з НDD і .т.д.

Склад:
Windows XP Professional SP3 (X-Wind) by YikxX - Образ на основі Windows XP Pro SP3 Rus VL x86 2008 року У дану збірку інтегровані: Драйвера AHCI-RAID;оновлення безпеки по 15.10.2013; Internet Explorer 7; Windows Media Player 11; утиліта User Profile Cleanup Service; Інсталяційний ключ. В іншому "чистий" інсталяційний дистрибутив.
C9PE MultiMedia 2k10 - Live-RAM збірка на базі 2003 Server, призначена для сервісного обслуговування і реанімації комп'ютера. Швидке завантаження і робота! Після завантаження підключаються програми з флешки/CD-диска. Включена підтримка SATA/SCSI/RAID, є підтримка мережі і мультимедіа. Для роботи на ПК з ОЗП>256 Мб.
USB driver PLO - Встановити Linux-драйвер Plop, прискорює завантаження з флешки на деяких комп'ютерах (які не підтримують початкову завантаження в режимі USB 2.0). На певних версіях BIOS може працювати некоректно. При правильній відпрацювання відбудеться включення режиму USB 2.0 і повернення назад в меню.
Fix NTLDR is Missing" - Запуск Windows XP з помилкою "NTLDR is missing"
Windows Key Enterprise - Програма для зміни пароля користувача в операційних системах NT, 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7.
Paragon Hard Disk Manager 2012 - Paragon HDM дозволяє управляти ресурсами жорсткого диска: змінювати розмір розділів без втрати даних, обслуговувати різні операційні системи на одному комп'ютері, копіювати розділи на запасний жорсткий диск, вирішувати проблеми із завантаженням, конвертувати файлові системи.
Acronis True Image Premium 2014 - Програма для повного резервного копіювання, що дозволяє створювати точні образи жорсткого диска і/або окремих розділів. Образ диска, що включає абсолютно всі дані, додатки і ОС, може бути в будь-який момент відновлений на жорсткий диск. Включає в себе драйвера для USB і SCSI жорстких дисків.
Acronis Disk Director Home v.11 - Комплексний програмний пакет, що включає: менеджер розділів, що дозволяє здійснювати будь-які операції з розділами Windows і Linux (створення, видалення, копіювання, переміщення, зміна розмірів, розділення і злиття без ризику втрати даних; та інструмент для відновлення розділів на жорсткому диску.

Необов'язкове доповнення:
Zver 2014 Windows XP SP3 - з драйверами, але без WPI.
Витягнути все з архіву на носій, погодитися на злиття папок. В меню не чого писати не треба, рядок запуску з'явитися сама.

Якщо додавати до іншої збірці, в меню прописати:
title Zver 2014 Windows XP SP3 в ручному режимі.
root (hd0,0)
map-mem /WINSETUP/XPpSP34.ISO (0xff)
map (hd0) (hd1)
map (hd1) (hd0)
map-hook
root (0xff)
chainloader /I386/SETUPLDR.BIN

title Zver 2014 Windows XP SP3 в автоматичному режимі.
root (hd0,0)
map-mem /WINSETUP/XPpSP34.ISO (0xff)
map (hd0) (hd1)
map (hd1) (hd0)
map-hook
root (0xff)
chainloader /I386/SETUPLD1.BIN

Установка:
Робимо носій завантажувальним

Всі з архіву витягуємо на носій.(погоджуючись на заміну файлів)
ВСЕ!

Системні вимоги:
USB flash drive 2 GB, USB HDD. Комп'ютер з підтримкою завантаження з USB, RAM > 256 Mb.

Lamer ХР (RUS/2014)Lamer ХР (RUS/2014)Lamer ХР (RUS/2014)


Інформація про програму:
Рік випуску: 2014
Розробник: puhpol
Мова інтерфейсу: російська
Таблетка: Не потрібно
Розмір: 2.34 Gb

Скачати Lamer ХР (RUS/2014):

Скачати Lamer ХР (RUS/2014) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.