UAstream.Net » Програми » AKVIS NatureArt 5.5.1351 ML/Rus for Adobe Photoshop
AKVIS NatureArt 5.5.1351 ML/Rus for Adobe Photoshop

AKVIS NatureArt - що міститься в одній програмі (також плагіні), набір унікальних приголомшливих ефектів, які імітують явища природи. NatureArt дозволить додати на фотознімок блискавки, дощ, сніг, сонце, веселку і хмари, водний масив, вогонь, лід або створити свою картину з нуля, тобто, "намалювати" красивий морський пейзаж або отримати нічне зоряне небо.

Якщо фотографія виглядає нудною і нецікавою, з допомогою NatureArt можна привнести в неї драматизм, змусивши сили природи разбушеваться, або змінити настрій картини, додавши мирний сонячний світло і прикрасивши чудовою веселкою. Пейзаж придбає зовсім інший вигляд, якщо ми трохи змінимо погоду. Одна і та ж фотографія може стати зображенням ясного літнього дня або наповнитися спалахами блискавок і гуркотом грому. Можна створити ліричну сцену під мрячним дощем або драматичне зображення шаленого пожежі.

В програмі доступне 9 природних ефектів: Дощ, Сонце, Вода, Блискавка, Хмари, Паморозь, Веселка, Вогонь і Лід. Але список можливостей ними не обмежується. Основні ефекти дозволяють створити безліч різноманітних варіантів імітації природних явищ. Так, дощ можна перетворити в сніг, а сонця зробити місяць або зірку. З допомогою NatureArt можна стати справжнім чарівником, якому підвладні всі сили природи!

Управління ефектами доступно і зрозуміло. Потрібно просто відзначити область ефекту і застосувати його. Кілька готових пресетів AKVIS допоможуть отримати швидкий результат і розібратися з програмою. Пресети можна використовувати "як є" або ж, взявши за основу готовий пресет, змінити параметри по своєму смаку.

AKVIS NatureArt доступний у двох варіантах: як звичайна самостійна програма (standalone) і як плагін (модуль, plugin) для графічних редакторів. Плагін NatureArt сумісний з усіма популярними фоторедакторами: Adobe Photoshop, Corel PaintShop Photo Pro і іншими.

У версії 5.5:
- Додана кнопка Опублікувати зі списком доступних сервісів (Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr, Google+), що дозволяє швидко викласти зображення з програми в свій аккаунт у соціальній мережі.
- Розширено список підтримуваних форматів RAW.
- Для плагіна додана сумісність з Adobe Photoshop CC, Adobe Photoshop Elements 12 і Corel PaintShop Pro X6.
- Виправлені помилки.

AKVIS NatureArt 5.5.1351 ML/Rus for Adobe Photoshop


Рік: 2014
ОС: Windows XP/Vista/7/8
Мова: Multi/Російська
Ліки: Retrial + RTKF v.3.8.1.3 (скидання пробного періоду)
Розмір: 134.96 Mb

Скачати AKVIS NatureArt 5.5.1351 ML/Rus for Adobe Photoshop

Скачати AKVIS NatureArt 5.5.1351 ML/Rus for Adobe Photoshop скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.