UAstream.Net » Книги » Пен Чє Кім, Дрегер Донн Ф. - Шаолінь. Балію кун-фу (2005)
Пен Чє Кім, Дрегер Донн Ф. - Шаолінь. Балію кун-фу (2005)

Вважається, що джерелом для розвитку китайської техніки бою, описаної в цій книзі, послужила стиль, винайдений в монастирі Шаолінь індійським ченцем Бодхидхармой. Названий Шиба Балію Шоу (Вісімнадцять рук учнів Будди), він став вихідною формою стилю Балію. Метою його було забезпечення ченців вправами, які б не тільки зміцнили їх тіло і дух, але й озброїли грізною системою самооборони.
Автори представляють техніку Балію Південного Китаю так як її викладають у школі Худкарпаи в Пінанге (Малайзія) для самостійних тренувань і занять з партнером. Задумана як доповнення до тренувань, книга описує історію мистецтв Шаоліня, за якою слід докладне пояснення стилю Балію. З цим посібником, що включає майже 30 малюнків та понад 400 фотографій, неодмінно потрібно ознайомитися кожному серйозному учневі техніки Шаоліня. Пен Чє Кім, навчався в традиціях Шаоліня, є головним інструктором Шаоліньскій спортивної асоціації. Донн Ф. Дрегер придбав міжнародну популярність як фахівець з східним бойовим мистецтвам, чиї численні книги вважаються класикою в цій області.

Назва видання: Шаолінь. Балію кун-фу
Авторство: Пен Чє Кім, Дрегер Донн Ф.
Рік видання: 2005
Видання: АСТ, Астрель
Кількість сторінок: 176
Тип файлу: PDF
Мова видання Російська
Розмір: 135 мб

Скачати Пен Чє Кім, Дрегер Донн Ф. - Шаолінь. Балію кун-фу (2005)
Скачати Пен Чє Кім, Дрегер Донн Ф. - Шаолінь. Балію кун-фу (2005) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.