UAstream.Net » Ігри » Quake 3 Arena + Team Arena v.1.32 (2013)
Quake 3 Arena + Team Arena v.1.32 (2013)

Quake 3 Arena (також відомий як Quake 3, Quake III, Q3A або Q3) - це багатокористувацький шутер від першої особи, випущений 2-го грудня 1999 року. Ця гра була розроблена студією id Software, а саундтрек до неї, представляють композиції груп Sonic Mayhem і Front Line Assembly. Quake 3 Arena це третя гра в серії і відрізняється від попередніх тим, що геймплей сфокусований конкретно на грі, а не на одиночному проходженні. Однак, можливість одиночної гри залишилася і в Quake 3, у цьому випадку в ролі опонентів виступають так іменовані боти, тобто гравці, керовані штучним інтелектом. Головна мета в Quake 3 Arena це вбити противника і здобути очки в залежності від режиму гри, таких як захоплення прапора.

Коли індикатор здоров'я гравця стають рівними нулю, цей гравець гине;в більшості режимів гри він може переродитися і продовжити гру, його окуляри здоров'я відновлюються, але гравець відроджується без зібраного перед смертю зброї, патронів і поліпшень. Ігровий раунд в Quake 3 Arena закінчується, коли який-або гравець або команда досягнуть встановленого ліміту окулярів або часу. Ігрові режими включають в себе бій на смерть, командний бій на смерть, захоплення ворожого прапора і турнір. Необхідно відзначити, що гра Quake 3 Arena (без модів) - це просто зразок миниатюризма в дизайні. Також в Quake 3 є досить просунуті опції, такі як зміна кута огляду, рівня текстур, деталізації і моделі противника, а також розширені опції руху, такі як стрейф-джампінг.

Назва: Quake 3
Оригінальна назва: Quake 3 Arena + Team Arena [L]
Жанр: Action,Shooter
Розробник: ID Software
Випущено: Triada
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Ліки: Присутній
Розмір: 657 Mb

системні вимоги
Операційна система: Win 98/2000/XP/Vista/7
Процесор: Pentium 266
Пам'ять: 64 Мб
Відеокарта: 128 МБ, DirectX 9.0c OpenGL
Аудіокарта: Сумісна з DirectX 9.0c
Вільне місце на ЖД: 1 ГБ

Quake 3 Arena + Team Arena v.1.32 (2013)Quake 3 Arena + Team Arena v.1.32 (2013)Quake 3 Arena + Team Arena v.1.32 (2013)

Скачати Quake 3 Arena + Team Arena v.1.32 (2013)
Скачати Quake 3 Arena + Team Arena v.1.32 (2013) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.