UAstream.Net » Програми » EnhanceMy8 2.1.1
EnhanceMy8 2.1.1

EnhanceMy8 - програма для тонкої настройки і оптимізації системи. Представлена набором корисних і простих у використанні інструментів, призначених для тонкої настройки і оптимізації роботи ПК з встановленою операційною системою Windows 8. Інтуїтивно зрозумілий користувальницький інтерфейс EnhanceMy8 гарантує зручний доступ до ключових функцій продукту, згрупованих у декілька основних категорій. А при виборі одній з вкладок, які відображаються в верхній частині екрана, на екран буде виведено список доступних додаткових інструментів.

При запуску EnhanceMy8 перед очима користувача виявиться сторінка «Information» з вичерпною інформацією про різних компонентах системи. У тому числі користувачі зможуть дізнатися поточну температуру процесора (в градусах за шкалою Цельсія або Фаренгейта), отримають докладні відомості про версії ОС, материнської плати, оперативної пам'яті, жорсткого диска, відеокарти і іншому виявленому обладнанні.

Клацніть по кнопці «Tools» і у вашому розпорядженні опиняться різноманітні інструменти для обслуговування і оптимізації роботи ПК. Утиліта Registry Cleaner допоможе виявити помилки в реєстрі і виправити їх одним натисненням на кнопку. А інструмент Disk Cleaner (доступний тільки у версії Pro), автоматично очистить ваш жорсткий диск від скупчився файлового сміття. В розділі «Tools» ви також знайдете кошти для перегляду списку активних процесів та системних служб і управління ними.

Вкладка «System» дозволить швидко створити точку відновлення системи і забезпечить швидкий доступ до найбільш затребуваних системних утиліт (таблиця символів «Character Map»,калькулятор, збільшувальне скло, командний рядок, диспетчер завдань та багато інших). Зрозуміло, кожен з перерахованих інструментів можна запустити прямо з інтерфейсу операційної системи, додаток EnhanceMy8 лише збирає під одним дахом.

Хочете досягти максимально продуктивною і стабільної роботи комп'ютера? Ласкаво просимо в розділ Optimization, де можна налаштувати параметри кешування даних, а також заборонити автоматичний запуск окремих програм для скорочення часу завантаження системи. А в меню «Shutdown» користувачі зможуть вказати період очікування (в мілісекундах) у випадку збою програми та забезпечити автоматичне завершення не відповідають процесів. До речі, покупка комерційної версії програми істотно спростить процес оптимізації. Більшість налаштувань, надають найбільш помітний ефект на швидкодію системи, можна знайти в спеціальному списку «Most Used Tweaks».

Нарешті, у вкладці «Customizations» можна парою клацань по кнопок миші змінювати параметри панелі завдань робочого стола, змінити зовнішній вигляд іконок, налаштовувати контекстні меню Windows і ін

Основні елементи:
- Disk Cleaner - для автоматичного пошуку і видалення непотрібних файлів і папок
- Defragmenter для скорочення фрагментацію файлової системи і реєстру
- System Info - для отримання максимально докладної інформації про апаратне і програмне забезпечення
- System Tools - набір системних інструментів для налаштування системи
- Security Tweaks - для легкого налаштування нових параметрів безпеки Windows 8.

Рік випуску: 2014
ОС: Windows 8
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліки: crack-igorca
Розмір: 13,1 Мб

Download/Скачати EnhanceMy8 2.1.1

Скачати EnhanceMy8 2.1.1 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.