UAstream.Net » Програми » BurnAware Professional Final 6.9.1
BurnAware Professional Final 6.9.1

BurnAware - проста і в теж час потужна програма для запису і копіювання будь-яких дисків - CD, DVD, Blu-Ray і HD-DVD, а також копіювання CD і DVD. Програма дозволяє виконувати всі основні завдання по запису: робота з носіями CD/DVD, Blu-Ray; запис Audio CD і DVD-Video; копіювання і пропалення образів; клонування дисків; підтримка мультисессии, також має додаткові інструменти для створінь копій CD і DVD з фотографіями, документами, фільмами, іграми і музикою і багато іншого. Є багатомовний інтерфейс, включаючи російську та підтримка Windows 8.

BurnAware is the ultimate disc burning software. BurnAware Home is the preferred home edition for desktop and mobile PCs. It includes additional burning tools which help you to your copy CDs and DVDs with digital photos, documents, games, movies and music easily. Also with BurnAware Home you can compile and burn bootable discs and disc images. BurnAware Express is ideal for users with basic disc burning needs as backup, creating data, audio, video discs and burning disc images. Easy to set up and maintain, it enables you to save your files to disc quickly and provides a more flexible interface to help you complete your burning tasks much faster.

В останніх версіях оновлений користувальницький інтерфейс,додані і оновлені локалізації інтерфейсу, додані нові діалоги і опції, покращена підтримка спеціальних символів, виправлені проблеми із створенням деяких типів дисків, а також значно покращено движок для запису носіїв.
BurnAware підтримує всі типи оптичних носіїв (CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, BD-R/RE, HD-DVD-R/RW і DVD-RAM) і широкий спектр друкарських дисководів.

Основні функції програми:
- Створення простих і мультисесійними дисків з даними CD/DVD/Blu-ray Discs.
- Створення аудіо-дисків CD CD/DVD/Blu-ray.
- Створення відео DVD.
- Створення і запис образів дисків.
- підтримка всіх сучасних інтерфейсів (IDE/SCSI/USB/1394/SATA).
- Підтримує файлові системи UDF/ISO9660/Joliet Bridged в будь-якому поєднанні.
- Запис всіх типів образів на льоту (без запису на жорсткий диск).
- Автоматична перевірка записаних дисків.
- Підтримка CD-Text і Юнікод.
- Не містить шпигунських або рекламних модулів.
- робота в середовищі операційних систем Windows 2000/XP/Vista/7/8/х64

Рік випуску: 2014
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: keygen-ADMIN_CRACK
Розмір: 14,2 Мб

Download/Скачати BurnAware Professional 6.9.1

Скачати BurnAware Professional Final 6.9.1 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.