UAstream.Net » Програми » Reg Organizer 6.32 RePack (& Portable) by AlekseyPopovv
Reg Organizer 6.32 RePack (& Portable) by AlekseyPopovv


Reg Organizer® - це багатофункціональна програма для комплексного обслуговування системного реєстру операційних систем Micorosft Windows XP, Vista, 7 і 8. Дозволяє проводити чистку реєстру, його стиск і дефрагментацію. Має потужний редактор системного реєстру і розширену функцію пошуку і заміни даних. За допомогою утиліти Reg Organizer можна здійснювати попередній перегляд імпортованих reg-файлів (у тому числі і з Провідника). Крім того, дозволяє проводити повне видалення програмного забезпечення (заснована на технології Full Uninstall™), чистячи всі "хвости", які залишаються в системі при звичайному видаленні.

Основні можливості:

Редактор реєстру для перегляду і редагування системного реєстру, що дозволяє робити різні операції c ключами і значеннями системного реєстру, експортувати і імпортувати значення ключів і т.д.
Пошук і заміна в реєстрі дозволяє знайти ключі, що відносяться до цікавить вас з додатком, і видалити їх при необхідності (один з варіантів ручного чищення реєстру). Це корисно, наприклад, у разі, коли який-небудь додаток не має програми деінсталяції і після його видалення "вручну" в реєстрі залишаються непотрібні записи, які можуть приводити до некоректного функціонування інших додатків. У той же час, Reg Organizer виробляє більш глибокий пошук і дозволяє найчастіше знайти навіть ті ключі, пов'язані з даним додатком, які не будуть знайдені іншими аналогічними програмами.
Редактор файлів реєстру, призначений для редагування ключів і параметрів, додавання та видалення даних, що містяться в reg-файли. Дуже корисний інструмент для перенесення налаштувань програм з одного комп'ютера на інший. На відміну від вбудованого редактора реєстру дозволяє створювати збірні reg-файли, які можуть містити в собі різні гілки ключів реєстру.
Попередній перегляд файлів реєстру (*.reg) перед імпортом їх вмісту дозволить оцінити дані ще до моменту імпорту. При перегляді імпортованого reg-файлу його вміст представляється у вигляді деревоподібної структури в програмі Reg Organizer, що дозволяє представити в наочній формі всі ключі, які будуть імпортовані в реєстр.
Стеження за ключами реєстру допоможе стежити за діями будь-якої програми і детально дізнатися про всі зміни, які вона вносить у системний реєстр.
Повне видалення програм в Reg Orgnazer допоможе зачищати всі хвости за програмами (чищення реєстру і файлової системи після видалення програм), запобігаючи захламление системного реєстру і файлової системи, що дуже корисно, бо далеко не всі програми видаляють за собою робочі файли і записи з настройками в системному реєстрі. Можливість реалізована на основі технології Full Uninstall™, яка також використовується в програмі Soft Organizer.
Тонкі налаштування в Reg Organizer допоможуть налаштувати роботу Windows "під себе".
Автоматично запускаються програми також можна відстежувати за допомогою Reg Organizer. Таким чином ви зможете контролювати використовуються системою програми і вивільнити цінні ресурси для інших цілей.
Чистка реєстру Reg Organizer самостійно знайде все непотрібні і помилкові записи в системному реєстрі вашої Windows, а також виправить їх.
Оптимізація реєстру Reg Organizer проведе стиснення файлів системного реєстру і дефрагментує їх.

Що нового:

Інструмент "Видалення програм":
Підвищена точність відстеження змін при установці програми, щоб зміни в системі, що не належать до встановлюваної програмі, не реєструвалися.
Поліпшення інтерфейсу: вікно умовних позначень збільшено по висоті, щоб обійтися без смуги прокручування.
Виправлена помилка:
При повторних відкриття інструменту для видалення програм в списку програм пропадав крайній стовпчик.

Особливості версії:

Тип: розпакування | установка
Мова: Російська | Англійська
Вирізане: License.txt | License-Russian.txt | Readme.txt | Readme-Russian.txt | WhatsNew.txt | WhatsNew-Russian.txt
Активація: проведено

Версія програми: 6.32
Мова інтерфейсу: Російська та Англійська
Лікування: не потрібно (інсталятор вже пролікований)
Розмір: 5 MB
Системні вимоги: Windows 8/7/Vista/XP (x86/x64)

Скачати Reg Organizer 6.32 RePack (& Portable) by AlekseyPopovv скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.