UAstream.Net » Програми » Freemake Video Converter 4.1.3.0
Freemake Video Converter 4.1.3.0


Freemake Video Converter - безкоштовна програма для швидкого конвертування відео в поширені формати, їх редагування та запису на оптичні носії. Передбачені можливості готувати файли для перегляду на мобільних пристроях, створювати слайд-шоу і витягувати звук з відео файлів.

Додаткова інформація:

Freemake Video Converter - відео конвертер з закритим вихідним кодом для Microsoft Windows з передвстановленим .NET Framework, розроблений «Ellora Assets Corporation». Утиліта призначена для конвертування відео між форматами, пропалення і DVD ріппінгу, запису Blu-ray, створення слайд-шоу фотографій і музичних візуалізацій, конвертації, онлайн-відео і завантаження файлів на YouTube.
Freemake Video Converter може імпортувати більшість популярних відео/аудіо/графічних форматів, і виводити їх в AVI, MP4, WMV, Matroska, SWF, 3GP, DVD, Blu-Ray, MP3, здійснити відео підтримку для різних мультимедійних пристроїв, таких як IPod, iPhone, IPad, Xbox, Sony PlayStation, Blackberry, Android та інших. Конвертер здатний виконати пропалення DVD, конвертація відео/фотографій/музики в DVD-відео.
Freemake Video Converter надає прості завдання для редагування відео, такі як різання, поворот, переворот, об'єднання декількох відео фрагментів в один файл, а також створювати слайд-шоу фотографій з супроводжується музикою. Користувачі мають змогу завантажувати створені файли за допомогою Freemake Video Converter на YouTube.
Користувальницький інтерфейс Freemake Video Converter заснований на Windows Presentation Foundation technology». Freemake Video Converter підтримує NVIDIA CUDA technology» для кодування відео H.264. Підтримує прискорення конвертації за допомогою DXVA технології.
У комплект поставки увійшли прості у використанні і функціональні інструменти, призначені для швидкого перетворення розрізнених цифрових фотознімків у якісні мультимедійні слайд-шоу. Користувачі також по достоїнству оцінять запропоновані засоби «ріпованія» DVD-дисків і зможуть без праці витягати аудіодоріжки з відеокліпів і фільмів. А аудіоматеріали в різноманітних форматах можуть бути перетворені в універсальний формат MP3.
Готові відеоролики, слайд-шоу та аудіофайли можуть бути швидко завантажені на сайт YouTube прямо з інтерфейсу програми. При необхідності програма самостійно поріже великий мультимедійний файл на 10-хвилинні фрагменти, підтримувані популярним відеопорталом.

Основні особливості:

Підтримка більше 200 вхідних форматів, включаючи AVI, MP4, MKV, WMV, MPG, 3GP, 3G2, SWF, FLV, TOD, AVCHD, MOV, DV, RM, QT, TS, MTS і багато інших
можливість додавання у відео файли аудіо треків у форматі MP3, AAC, WMA, WAV
можливість створення слайд-шоу із зображень у форматах JPG, BMP, PNG, GIF
підтримка вихідних форматів AVI, WMV, MP4, MKV, FLV, SWF, 3GP, MP3
оптимізація відео для різних пристроїв, включаючи iPod Classic, iPod Touch, iPod Nano, iPod 5G, iPhone, iPad, Sony PSP, PS2, PS3, BlackBerry, Xbox, Apple TV,
мобільні пристрої з Android та інші
можливість зчитування незахищених DVD Video і запису до 20 годин відео на DVD і до 40 годин відео на DVD-DL
можливість запису високоякісного відео на Blu-ray
підтримка субтитрів SSA, SRT, ASS
і багато іншого.

Зміни:

Версія 4.1.3 (20 січня 2014)
Покращено стабільність програми під час редагування відео.

Версія програми: 4.1.3.0
Мова інтерфейсу: Російська, Англійська та інші
Лікування: не потрібно
Розмір: 27 MB
Системні вимоги:

Microsoft Windows XP / Vista / 7 / 8
Microsoft .NET Framework v4

Скачати Freemake Video Converter 4.1.3.0 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.