UAstream.Net » Програми » IObit Malware Fighter Pro Final v2.3.0.10
IObit Malware Fighter Pro Final v2.3.0.10


IObit Malware Fighter Pro - додаток, що спеціалізується на виявленні, знищенні або просто блокування шкідливого або небажаного програмного забезпечення. Містить вбудований сканер для перевірки комп'ютера на наявність Malware-загроз, який має режими швидкого, повного і вибіркового сканування. IObit Malware Fighter підтримує хмарну технологію захисту, що дозволить захистити себе від загроз в режимі реального часу за допомогою даних, отриманих від інших членів спільноти. IObit Malware Fighter здійснює захист автозавантаження, контролює процеси, файли, мережеве з'єднання, кукіси браузера, а також захищає від загроз, які можуть перебувати на знімних USB-дисках. Підтримується автоматичне оновлення самої програми та бази даних через інтернет.

Функції:
• Всебічна безпеку ПК Покращено

Завдяки унікальному ядра програми з повною підтримкою двоядерних процесорів IObit Malware Fighter тепер здатна забезпечити найбільш повне сканування системи на предмет комп'ютерних інфекцій, швидко їх виявити і видалити або помістити небезпечні файли в карантин, захищаючи ваш комп'ютер від загроз і витоків ваших особистих даних. З допомогою технології «anti-malware» IObit Malware Fighter може працювати у співпраці з вашим антивірусом для ще більш ефективного захисту від найбільш витончених загроз.
Повнофункціональна захист в реальному часі Покращено
IObit Malware Fighter забезпечує найкращий захист від шкідливих програм у реальному часі, включаючи інструменти "Захист при запуску", "Захист браузера", "Захист мережі", "Захист файлів", "Захист cookies", "Захист при запуску", "Захист USB-накопичувачів" і "Захист від шкідливих дій", що захищають ваш комп'ютер у кожен момент часу.
Технології хмарних обчислень Нова!
IObit Cloud використовує механізми хмарних обчислень і евристичного аналізу для оцінки поведінки шпигунських програм, рекламних модулів, Троянів, перехватчиколв натискань клавіш, шкідливих роботів, черв'яків і зломщиків, а також інших програм, що представляють загрозу для безпеки вашого комп'ютера, в повністю автоматичному режимі.
Виключно швидкий і легкий
Завдяки новому ядра програми, що підтримує технологію "Dual-Core", аналіз шкідливих програм виконується ще швидше.
Все, що потрібно - одним натисканням. Дуже легко використовувати
Традиційна перевага всіх продуктів IObit. Ми віддаємо перевагу інтерфейсам в простому стилі з безліччю автоматичних функцій.
Повністю сумісна з будь-якими антивірусами
Якісний антивірус абсолютно необхідний на кожному комп'ютері, а IObit Malware Fighter, без сумніву, стане чудовим доповненням в наявному у вас антивірусу.
Оновлений і дуже легкий у використанні інтерфейс Нова!
Інтерфейс не тільки інтуїтивний, але і миттєво приковує погляд своїм візуальним стилем. Інтерфейс IObit Malware Fighter забезпечує чотири основних способи відповідно до чотирьох основних функцій програми: «Огляд», «Сканування», «Захист» і «Хмари». Новий інтерфейс забезпечує просте і очевидне подання всієї інформації на екрані.
працює Автоматично у фоновому режимі
Ця потужна утиліта безперервно працює у фоні вашого ПК, повністю автоматично і без вашого втручання. Ви можете призначити роботу за розкладом або просто наказати програмі працювати, коли ваш комп'ютер не зайнятий виконанням інших завдань.
Регулярні автоматичні оновлення
Завдяки новітній системі аналізу комп'ютерних загроз і професіоналізму команди, що поповнює нашу базу даних зловмисних програм, IObit Malware Fighter здатний зупиняти загрозу щойно вона з'явиться в Інтернет.

Рік/Дата Випуску: 2014
Версія: v2.3.0.10
Розмір: 32bit, 64bit
Мова інтерфейсу: Багатомовний (російська присутній)
Таблетка: keygen
Розмір: 26 MB
Системні вимоги: Windows 8 / 7 / Vista / XP 32/64-bit

Скачати IObit Malware Fighter Pro Final v2.3.0.10 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.