UAstream.Net » Програми » Ashampoo Movie Studio Pro 1.0.7.1 Datecode 20.01.2014
Ashampoo Movie Studio Pro 1.0.7.1 Datecode 20.01.2014

Ashampoo Movie Studio Pro - програма для створення і редагування відео саме так, як це і повинно бути. Movie Studio Pro містить все, що Вам потрібно для редагування і обробки відео від початку і до кінця в покроковому режимі. Нарізка, обрізання та конвертування відео, додавання фонової музики, застосування ефектів переходів і додавання текстових написів, експортування у файл або запис на диск. Зроблена для професіоналів, програма пропонує високу якість картинки і звуку з підтримкою HD і технологією звуку Dolby Digital.

Making and editing home movies as it should be. Ashampoo Movie Studio includes everything you need to edit and produce your home movies from start to finish in a step-by-step fashion.

Можливості програми:
Нарізка і обрізання відео до потрібних розмірів. Укорочення сцен або їх повне вирізування, а також позбавлення від небажаної реклами.
Об'єднання декількох сцен разом з допомогою переходів. Отримайте безперервну картину з допомогою плавних переходів між сценами і додайте кінематографічної глибини до Ваших фільмів.
Уявіть свою точку зору з допомогою накладеного тексту. Простежте за тим, щоб, з допомогою повідомлень, Ваші глядачі не пропустили важливий момент.
Грайте зі світлом і звуками. Використовуйте точні елементи управління, щоб налаштувати яскравість, контраст і сатурацію. Додавайте фонову музику та регулюючи гучність. Використовуйте вправні ефекти, такі як Сепія, щоб додати ще більше глибини.
Отримаєте і опублікуйте Ваш власний шедевр. Після того, як Ви завершите редагування, створіть Ваш власний диск з відео прямо в Ashampoo Movie Studio і поділіться Вашим фільмом з друзями і коханими.
Ніяких спеціальних знань не потрібно. Вам не потрібно бути професіоналом, щоб отримати професійно-виглядають результати. Ashampoo Movie Studio слід покрокового шаблоном, який безпечно проводить Вам від старту до фінішу.

Особливості програми:
- Інтуїтивний покроковий інтерфейс
Редактор відео: Нарізка, копіювання та конвертування, налаштування яскравості, контрастності, гами, сатурації і чіткості, обертання і відбиття, настройка/нормалізація звуку
Відео ефекти: Відтінки сірого, сепія, інвертування кольорів, старий фільм
Переходи: Затемнення, кругової, накладення, зміщення вниз, зсув вліво, зміщення вправо, зсув вгору, біла імла
- Повністю анімовані титри авторів на початку і в кінці фільму
- Настроювані текстові написи (текст, шрифт, розмір, колір) з ефектами появи/зникнення
- Фонова музика: Налаштування довжини і розташування
- Інструмент видалення реклами
- Конвертер відео
Відкриваються формати: *.263, *.264, *.ASF, *.ASX, *.AVI, H261, *.H263, *.H264, *.M1V, *.M2T, *.M2V, *.MP2V, *.MPA, *.MPE, *.MPEG, *.MPEGTS, *.MPG, *.MPV2, *.VC1, .WEBM, *.WMV, *.WMX, *.WTV, *.WXV
Формати збереження: AVI, WMV, MPG
Експорт фільмів: AVI, MPEG-2, WMV, DVD, Blu-ray

Рік випуску: 2014
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: patch-LAXiTY
Розмір: 226 MB

Download/Завантажити Ashampoo Movie Studio Pro 1.0.7.1 Datecode 20.01.2014

Скачати Ashampoo Movie Studio Pro 1.0.7.1 Datecode 20.01.2014 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.