UAstream.Net » Програми » Superbird 32.0.1700.7 Rus Portable
 Superbird 32.0.1700.7 Rus Portable

Superbird - браузер з особливим акцентом на безпеку, швидкість і стабільність роботи. У порівнянні з іншими браузерами Superbird показує дивно швидке завантаження і обробку відвідуваних сайтів. Даний браузер заснований на відкритому вихідному коді Google Chrome, але не містить коду, що відповідає за відправку інформації про дії користувача (наприклад інформацію і відвідуваних сайтах) в корпорацію Google. Присутній багато розширень в числі яких блокування реклами, підтримка плагінів і тем оформлення.

Переваги Superbird:
• Працює швидше інших браузерів.
• Є безкоштовним.
• Проста установка.
• Немає реклами.
• Ніякої інформації в Google не надсилається.

Superbird - is the alternative to Google Chrome free browser with the special emphasis placed on speed, stability and data security. Compared to other browsers, Superbird surprises with extremely fast site rendering. The browser is based on the open Google Chrome source code and offers all the benefits you already know about Google Chrome, but with the maximum data security since Superbird doesnt send data user behavior to Google! Compared to Google Chrome, Superbird is not transmitting any data to Google, for example: Installation ID, RLZ identifier, client ID, що Відвідали Websites, etc.

 Superbird 32.0.1700.7 Rus Portable


Рік: 2014
ОС: Windows® XP\Vista\7\8
Інтерфейс: Російська, Multilanguage
Ліки: Не потрібно
Розмір: 40.51 Mb

Скачати Superbird 32.0.1700.7 Rus Portable

Скачати Superbird 32.0.1700.7 Rus Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.