UAstream.Net » Програми » Corel WinDVD Pro 11.6.1.9 Retail + Rus
Corel WinDVD Pro 11.6.1.9 Retail + Rus

Corel WinDVD - мультимедіа-плеєр, який відтворює передові відео формати, є підтримка програвання 2D і Blu-Ray 3D носіїв, AVCHD і звичайно ж DVD і просто поширені відео формати. На офіційному сайті розробники хваляться, що вони змогли продати більше 250 мільйонів копій свого продукту, це звичайно говорить про багато що. Професійна версія має інтегрований інструмент інтерактивного пошуку кіно, ви зможете насолоджуватися 3D технологіями у всій красі, можна буде вести перетворення 2D в 3D при цьому буде враховуватися HD масштабування, звук теж можна відзначити, якість на вищому рівні!

Corel® WinDVD® Pro 11 is an advanced 2D and Blu-ray 3D™ player software that supports Blu-ray 3D™, AVCHD™, DVD playback and all the latest video formats. With over 250 million проданих копій, WinDVD is one of the world's most recognized products. The Pro version is stacked with features such as an integrated online movie search engine, 3D viewing technology, 2D to 3D conversion, HD upscaling, superior sound and more!

Можливості:
- Програма № 1 для відтворення DVD
- Нова технологія 3D Blu-ray™
- Нова можливість перетворення відео з 2D в 3D
- Підтримка нового формату BDXL™ (тільки у версії Pro)
- Новий оптимізований режим 3D
- Нові інструменти для роботи зі списками відтворення
- Підвищена продуктивність і збільшений час автономної роботи
- Згладжування руху, Усунення тремтіння (стабілізація відео)
- Перетворення зображення стандартної чіткості в HD ( версіях Pro і Standard)
- Закладки, Корекція квітів і управління освітленням
- Захоплення зображення/QuickClip
- Збільшення, обрізка і розтягування, Розтягування за часом
- Спеціальні аудіоефекти
- Покращений інтерфейс

Розширена підтримка відтворення тривимірних відеоматеріалів і 3D-окуляри в комплекті
Дивіться фільми в 3D зручним для вас способом за допомогою WinDVD Pro 11! Ця програма підтримує провідні 3D-технології, такі як відтворення тривимірного зображення у вигляді послідовних кадрів або з поляризацією, а також затворні окуляри NVIDIA® 3D Vision™ і поляризаційні окуляри XpanD™, так що ви зможете вибрати підходящий для себе варіант. У коробочну версію входять безкоштовні анагліфічних окуляри.

Нова можливість перетворення 2D в 3D
Можливість перетворювати фільми в повноцінний формат 3D забезпечує максимально реалістичний перегляд. WinDVD Pro 11 підтримує перетворення 2D в 3D для відеодисків DVD, а також для відео стандартної і високої чіткості.

Підтримка провідних форматів
Додаток з бездоганною чіткістю і яскравістю відтворює файли всіх популярних форматів. WinDVD 11 підтримує DivX® for Windows® 7, FLV, QuickTime®, Windows Media® (WMV), DVD-Video, MPEG, MTS, M2TS, MKV, MP4, 3GP і багато інші формати. WinDVD Pro 11 підтримує всі перераховані формати, а також Blu-ray 3D™, BD-Live™, BDXL™ і AVCREC™.

Підтримка нових форматів файлів
Додаток з бездоганною чіткістю і яскравістю відтворює файли всіх популярних форматів, включаючи Blu-ray 3D™, BD-Live™, BDXL™ і AVCREC™ (тільки у версії Pro), а також DivX® для Windows® 7, FLV, QuickTime®, Windows Media® (WMV), DVD-Video, MPEG, MTS, M2TS, MKV, MP4, 3GP і багато інших!

Об'ємний звук, як у кінотеатрі
Вас вразить об'ємний звук, як у кінотеатрі, підтримуваний технологіями Dolby® Headphone, Dolby® Pro Logic® IIx, Dolby® Virtual Speaker і DTS® Neo:6. WinDVD Pro 11 і Standard забезпечують широку підтримку найпотужніших аудіотехнологій серед програм-програвачів Blu-ray™. Крім того, тепер підтримується і караоке!

Рік випуску: 2014
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Англійська + русифікатор
Ліки: Keymaker-CORE
Розмір: 121,7 Мб

Download/Скачати Corel WinDVD Pro 11.6.1.9 Retail + Rus

Скачати Corel WinDVD Pro 11.6.1.9 Retail + Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.