UAstream.Net » Програми » YoWindow Unlimited Edition 3S Build 161 RC
YoWindow Unlimited Edition 3S Build 161 RC

YoWindow - утиліта для моніторингу погоди. Програма відображає краєвид, що змінюється залежно від погоди, денного освітлення і пори року. Програма справно відображає всі можливі погодні явища: хмари, дощ, сніг, вітер, туман, грозу, а також сонце, місяць і зірки. По суті YoWindow це модель звичайного вікна. Але в YoWindow у Вас є можливість перемотати час вперед і заглянути в майбутнє - побачити прогноз погоди в потрібний момент часу.

У налаштуваннях YoWindow можна включити програму в автозапуск, вибрати для відображення інформаційні панелі (інтерактивна тимчасова шкала, панель прогнозу, інспектор, активувати анімацію погодної картини). Якщо нас цікавить не тільки температура повітря, то на екран слід вивести інформацію про діапазон температури (яка вона є і яка вона по відчуттю), картинці неба, вітрі, тиску, вологості, кількості опадів, видимості, часу сходу і заходу, довготі дня і фазі місяця. Також настроюється кількість днів для відображення прогнозів, пейзаж (за замовчуванням це “Село”), одиниці виміру (фаренгейтом, цельсии, милі, метри, вузли та інше). Як тільки ми підемо від комп'ютера і пройде лічену кількість хвилин, автоматично включиться скрінсейвер і на екрані знову буде валити сніг. І навіть якщо на дворі кінець березня, все одно YoWindow обрадує нас своєю чарівною картинкою.

YoWindow is a weather application. A new kind of a weather application. YoWindow displays weather conditions over a nice and peaceful landscape. So you can watch the weather looking at the landscape. Naturally - just like looking out of your window. In the setting of YoWindow can enable startup programs, choose to display the information panel (an interactive timeline, the panel forecast, the inspector, to activate the animation weather pattern). If we are interested not only in temperature, then the screen should display information about the range of temperature (as it is and what is she feeling), a picture of the sky, wind, pressure, humidity, precipitation, visibility, time of sunrise and sunset, and the longitude of the day phase of the moon. It also set the number of days to display the projections, landscape (default is the "Village, units (Fahrenheit, Celsius, miles, meters, nodes, etc.).

Головні особливості:
") - Повний контроль погоди.
- Прогноз погоди саме в той час на яке Вам потрібно.
- Поточна температура поряд з системним годинником.
- Персональна підтримка метеостанції

Рік випуску: 2014
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: key
Розмір: 11,6 Мб

Download/Скачати YoWindow Unlimited Edition 3S Build 161 RC

Скачати YoWindow Unlimited Edition 3S Build 161 RC скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.