UAstream.Net » Програми » DxO Optics Pro 9.1.2 Build 1661 Elite
DxO Optics Pro 9.1.2 Build 1661 Elite

DxO Optics Pro - професійна програма для поліпшення та коригування вашої колекції цифрових фотографій. Програма має RAW конвертер. DxO Optics використовує сучасні запатентовані технології, за допомогою яких можна відрегулювати яскравість, контрастність, колірний баланс, усунути спотворення і підвищити чіткість зображень, виправити кольору і експозицію по краях і в кутах фотографії, відрегулювати баланс білого кольору з урахуванням колірної температури і багато іншого.

DxO Labs has introduced Optics Pro, the latest release of its image quality enhancement software with a new demosaicing system to better deal with RAW data. The new algorithm uses information from a much wider area when reconstructing image detail, helping to minimize artefacts which contribute to the 'digital look'. This latest release also applies noise reduction during the demosaicing process thus avoiding unnecessary amplification of noise artefacts. DxO Optics Pro adds support for the Canon 5D Mark II and the Canon G10, along with 32 new DxO Optics correction modules. In addition, this new version includes various improvements, including installation of the plug-in version for Adobe Photoshop CS4. DxO Optics Pro and upgrades are available immediately for Mac and Windows platforms.

DxO Optics Pro - професійна програма для поліпшення та коригування вашої колекції цифрових фотографій. Дане рішення володіє багатьма прогресивними технологіями, з допомогою яких можна відрегулювати яскравість, контрастність, колірний баланс, усунути спотворення і підвищити чіткість зображень, виправити кольору і експозицію по краях і в кутах фотографії, відрегулювати баланс білого кольору з урахуванням колірної температури і багато іншого. Принцип роботи DxO Optics грунтується на проектах. Ви завантажуєте набір фотографій з жорсткого диска, flash-карти або будь-якого іншого носія, після чого систематизуєте матеріал, описуєте необхідні коректування. Крім того, DxO Optics Pro може бути підключений в якості плагіна до графічного редактору Adobe Photoshop.

Вся робота DxO Optics Pro нагадує роботу RAW-конверторів. І це не дивно, адже основне застосування DxO Optics і полягає в обробці цифрових негативів. Цікаво відзначити, що спочатку програма розроблялася для коригування геометричних спотворень оптики. Потім в продукт додалися компоненти виправлення інших недоліків оптики. Незабаром з'явилися кошти підтримки RAW сучасних фотокамер і базові інструменти систематизації матеріалу. А там, де RAW не обійтися без управління експозицією і кольором. В результаті, загалом-то, простий утиліти для виправлення різних дисторсій, DxO Optics виріс у потужний програмний продукт, дозволяє виконувати широкий комплекс коригувань зображень.

Під час першого старту вам пропонується на вибір три варіанти подання опцій. Перший з них передбачає повністю автоматичний режим, другий - управління з допомогою майстра, а третій, експертний, розкриває всі можливості програмного продукту. За замовчуванням вибрано третій пункт. Напевно, це розумно. Краще освоїти всі можливості програми і потім вирішити, чи потрібні вони в повсякденному житті. Якщо ні, то можна перейти в більш прості режими. Але, швидше за все, такої необхідності не виникне, так як інтерфейс DxO Optics грамотно структурований, і нагромадження однорідних опцій ніде не виникає. Програму не можна назвати дуже простий, однак логічність і передбачуваність взаємодії з користувачем помітно спрощує знайомство і подальшу роботу з продуктом.

DxO Optics володіє однією цікавою можливістю, що дозволяє не просто використовувати пакетний режим коригування матеріалу, а робити це зручно. Ви можете виділити кілька мініатюр всередині проекту і створити з них єдину стопку (stack). В подальшому всі коригування будуть автоматично застосовуватися до всіх документів усередині стека. Візуально стопка фотографій відрізняється від окремих документів білою рамкою і додаванням слова stack з порядковим номером до імені файлу.

Варто звернути увагу, що поточний стан проекту можна в будь-який момент зберегти на жорсткий диск. Наприклад, ви повернулися з весілля, і потрібно обробити тисячу фотографій. Вечір, ви валитесь з ніг, але роздирає цікавість, що там вийшло? Можна почати роботу ввечері, виконати корекцію десятки ключових кадрів, а всі інші операції перенести на наступний день. Достатньо буде лише запустити програму і відкрити проект. До речі, ви можете працювати з декількома проектами одночасно. На перший погляд, це не потрібно. Однак користь від такої можливості проглядається в тому випадку, якщо потрібно згадати, які коригування приводили до отримання настільки красивих фотографій. Для цього достатньо лише відкрити другий проект і переключитися на нього за допомогою спеціального меню, розташованого в лівій частині нижньої рядка зображення.

Основні особливості:
Покращено якість зображення при великих ISO.
Прилади для виправлення оптичних недоліків.
Автоматичне відновлення експозиції для більш важких сюжетів.
Цілком перероблений і найбільш інтуїтивний інтерфейс.
Оптичні корекції фотографій.
Конвертація RAW файлів в інші графічні формати.
Оптимізація виду фотографій.
Хороша робота з спотвореннями і дисторцией, викликаними оптикою.
Видалення різних гулов, пилу і інших спотворень.
Легкий у використанні обмысленный інтерфейс.
Можливість роботи з Photoshop, Lightroom і Flickr.
Персоналізація інтерфейсу для підвищення продуктивності праці.
Підтримка нових камер і об'єктивів.
Покращена продуктивність програми в цілому.

Changes in DxO Optics Pro 9:
- Breathtaking images, even at extremely high ISO. DxO Optics Pro 9 introduces revolutionary PRIME denoising technology
- Unrivaled management and highlight color rendering. The exclusive DxO Smart Lighting feature optimizes the overall contrast of an image by intelligently adapting to its contents
- New visual presets. DxO Optics Pro 9?s library of presets has been completely redesigned. Portrait, Landscape, Black & White, Single-shot HDR: the new DxO presets respond to different use cases that photographers frequently encounter, and are supplemented by “Atmospheres”, a new set of creative renderings.
- New export tools. DxO Optics Pro 9 simplifies its workflow by allowing photographers to go directly from customizing their images to using them and sharing.
- Even more comfortable and productive. The DxO Optics Pro interface has undergone another evolution, with a new workspace that highlights essential correction tools, optimizes vertical space, and reorganizes toolbars and palettes in an even more logical fashion.

Рік випуску: 2014
ОС: Windows Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліки: patch-MPT
Розмір: 332.3 Мб

Download/Скачати DxO Optics Pro 9.1.2 Build 1661 Elite

Скачати DxO Optics Pro 9.1.2 Build 1661 Elite скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.