UAstream.Net » Програми » Mediachance Photo-Reactor 1.2 Rus Portable
Mediachance Photo-Reactor 1.2 Rus Portable

Mediachance Photo-Reactor - новий динамічний графічний редактор і процесор ефектів зображень з абсолютно необмеженими можливостями і фантастичними ефектами. Вам більше не треба обробляти ваші зображення, використовуючи статичний спосіб стандартних редакторів, - ефекти застосовуються один за одним за іншим, один шар поверх іншого. а все, що ви зробили повністю динамічно і завжди готове до змін або перестановок. Проблеми завжди починалися, як тільки ви хотіли повернутися назад і змінити порядок кроків.

Photo-Reactor може все це і ще багато іншого. Він побудований як продукт 21-го століття для редагування зображень, створення ефектів, експериментальний верстак ефектів і нові інструменти для створення процесу, де все можливо з використанням сучасних основоположних принципів.

»»» Створення ефектів, які досі були неможливі без спеціального програмного забезпечення
У вас самий потужний інструмент для створення ефектів, які практично неможливо створити в будь-якому нормальному редакторі.
Модульна природа Photo-Reactor дозволяє розробникам легко додавати багато процесів обробки, для яких потрібно спеціальне програмне забезпечення.
Ви можете використовувати в робочому процесі сегментацію зображень, барвисті ефекти, дифузію анізотропного морфінга і змішати їх всі з іншими ефектами і створювати нові повторювані робочі процеси.

Просунуте, багатопотокове сучасне програмне забезпечення
Вічне повторне використання.
»»» Коли ви працюєте з зображенням, ви не просто змінюєте одне зображення. Ви автоматичного створюєте "рецепт" редагування, який можна легко застосувати до будь-якого іншого зображення за допомогою всього одного кліка.

»»» Зображення саме є ефектом
Оброблене зображення несе в собі весь рецепт редагування. Щоб повторити ефект, все що вам потрібно зробити, це перетягнути раніше оброблене зображення у Photo-Reactor вибравши різні вхідні файли. Ви можете налаштувати його для інших користувачів, також, як в повністю редагованому ефекті або просто заблокувати його в "чорному ящику" з вашим секретним рецептом. Це означає, що ви можете завантажити свою фотографію на сайт і інші користувачі можуть використовувати це зображення щоб повторити той же ефект на своїх власних зображеннях!

»»» Обернути і поділитися
Після створення ефекту або улюбленої обробки можна повністю инкапсулировать всю ідею в один об'єкт, де легко налаштувати параметри, які можуть бути змінені. З цього моменту ви можете використовувати його просто як один ефект. Ви також можете поділитися створеним ефектом з іншими.

»»» SDK
Розробники можуть легко використовувати прямий плагін SDK з вбудованим генератором коду джерела. Не потрібно вгадувати або читати багато сторінок документів для вивчення - SDK створить для вас повністю компільований джерело, де ви просто вводите свої функції обробки изображенияй. Не потрібно навіть створювати інтерфейс користувача.

»»» Потужний вузол редагування
Серце Photo-Reactor знаходиться в красиво оформленому інтерфейсі. Легкий в освоєнні вузловий редактор, з легким доступом до всіх параметрів і чуйний до кожного кроку.

Все дуже природно і практично. У лівому екрані зображення вибраного об'єкта, а праворуч - кінцевий результат. При зміні будь-якого з параметрів на кожному з об'єктів ви отримуєте негайну візуальну зворотний зв'язок. Все повністю динамічно, все можна переставити, зв'язати, згрупувати або переміщати в будь-який час. Немає необхідності в яких-небудь спеціальних навичок або знань.

Одним з багатьох чудових особливостей є процес спрощення. Якщо ви створили ефект, який вам подобається, ви можете просто включити його в якісно новий ефект і навіть вибрати редаговані параметри нового об'єкта.

Основні можливості:
»»» Повністю інтерактивне програмне забезпечення, де час і послідовність кроків не являє собою проблему?
»»» Необмежену кількість шарів і ефектів, які також окремо, а не в одній великій купі шарів?
»»» Кожне дію або коригування можна знову скорегувати в будь-який момент, не повертаючись.
»»» Ви можете легко змінити порядок ефектів, видалити або додати новий ефект в будь-яке місце і в будь-який час.
»»» Ви можете об'єднати ефекти і кроки в новий супер-ефект, додати власні елементи управління, а потім використовувати його в якості свого ефекту і замість будь-якого іншого ефекту.
»»» Ви можете застосувати все це на будь-якому зображенні за допомогою одного кліка.
»»» Ви можете застосовувати все, що ви робили на одному зображенні до декількох зображень, не створюючи "макросів"
»»» Зображення також може стати ефектом.

Mediachance Photo-Reactor 1.2 Rus Portable


Рік: 2014
ОС: Windows® XP/Vista/ 7 / 8
Мова: Російська
Таблетка: Не потрібно
Розмір: 25.6 Mb

Скачати Mediachance Photo-Reactor 1.2 Rus Portable

Скачати Mediachance Photo-Reactor 1.2 Rus Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.