UAstream.Net » Програми » Start Menu Reviver 1.0.0.1816
Start Menu Reviver 1.0.0.1816


Start Menu Reviver - це ще одна корисна утиліта, яка повертає в інтерфейс нової операційної системи Windows 8 звичне меню «Пуск». Ключовою особливістю пропонованого продукту, на думку його творців, є досить вдале поєднання класичного дизайну з найбільш вдалими знахідками сучасного інтерфейсу Metro. Таким чином, програма повинна припасти до душі як ретроградам, так і цінителям інновацій.

Детальніше:
Інтерфейс Start Menu Reviver складається з трьох ключових областей. У його лівій частині розміщується тонка панель з набором іконок, які можуть використовуватися для швидкого переходу до ключових областях системи, таким як мережне оточення, останні відкриті документи, завдання та інші. Звідси ви також зможете миттєво перейти до панелі управління, налаштувань робочого столу, диспетчер пристроїв, а також до налаштувань програми Start Menu Reviver.

Центральна область оновленого меню «Пуск» є даниною сучасному дизайну і являє собою набір великих «плиток», що забезпечують швидкий доступ до найбільш затребуваних додатків. Користувачі зможуть власноруч перетягувати на панелі потрібні програми, змінювати розташування плиток, а також їх зовнішній вигляд (колір, іконку і ін). Start Menu Reviver пропонує більше 200 готових «плиток» для популярних програм, а також дозволяє використовувати будь вибране зображення.

Остання колонка, відображається праворуч, являє собою список встановлених програм і важливих папок. Список забезпечений смугою прокрутки, а програми в ньому відображаються в алфавітному порядку. У нижній частині меню розташовано рядок, а у правому нижньому кутку користувачі знайдуть кнопку завершення роботи системи (натискання на яку виводить на екран список звичних опцій, таких як перезавантаження, перехід у режим сну і очікування та ін)

Start Menu Reviver 1.0.0.1816


Start Menu Reviver 1.0.0.1816Start Menu Reviver 1.0.0.1816Start Menu Reviver 1.0.0.1816
Start Menu Reviver 1.0.0.1816Start Menu Reviver 1.0.0.1816


Назва програми: Start Menu Reviver
Версія програми: 1.0.0.1816
Остання Версія програми: 1.0.0.1816
Адреса офіційного сайту: www.reviversoft.com/ru/start-menu-reviver
Язык інтерфейсу: Multi/Rus
Розмір: 5.55 MB
Лікування: не потрібно (freeware)
Системні вимоги: Windows 7, 8, 8.1

Скачати Start Menu Reviver 1.0.0.1816 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.