UAstream.Net » Ігри » Goodbye Deponia (2013/RePack by SEYTER)
Goodbye Deponia (2013/RePack by SEYTER)

Goodbye Deponia - епічне завершення трилогії Deponia і пригод невгамовного Руфуса! Більше хаосу, більше руйнувань, більше Руфуса. Не один, не два, а цілих три Руфуса перевернуть світ догори дном довгоочікуваної пригодницької комедії point & click "Прощай, Депония!" Органон замишляє зруйнувати Депонию, мила Гоул (знову) зникла, а антигерой Руфус весь час плутається під ногами.

Все, про що мріяв винахідливий і волелюбний Руфус, було залишити планету Депония, яка перетворилася на гігантську смітник, і відправитися в Елізіум - орбітальну станцію і справжній рай для вищих верств суспільства. Гоул, дівчина з Элизиума, від якої Руфус коли втратив голову, все ще залишається ключем до його прагненням... і до дверей, яка веде в космічний рай. Отже, Руфус, здається, розробив ідеальний план.

Проте все, що могло піти не так, звичайно ж, пішло не так. Руфус приходить в себе (спочатку інкогніто) на борту крейсера серед лютих поплічників Органон, а Гоул куди-то зникає. Коли Руфус натикається на машину для клонування, він вирішує, що знайшов вихід. Клон може допомогти йому вибратися з цієї халепи. Однак дивна помилка плутає всі карти, і Гоул знову вислизає від нашого героя. Тепер перед ним три головних завдання: Він повинен знову знайти Гоул, потрапити в Елізіум і врятувати Депонию від руйнування, яким загрожує їй Органон.

Ці завдання під силу тільки трьом Руфусам - і от невдаха-винахідник вирішує клонувати себе! Це може здорово заплутати гравця: Гравець "Прощай, Депония!" повинен управляти всіма трьома Руфусами, так щоб всі завдання вони виконували разом - незважаючи на те що Руфус нерідко заважає самому собі.

Особливості RePacka:
- За основу взято реліз від R.G. Ігромани
- Нічого не вирізане | Нічого не перекодировано
- Ігрові архіви не зворушені
- Версія гри - v1.1.4.3284
- Час установки - 4 хвилини
RePack by SEYTER

Назва: Goodbye Deponia
Рік виходу: 2013
Жанр: Adventure
Мова інтерфейсу: Російська | Англійська | Французька | Німецька
Ліки: Вшита (RELOADED)
Розмір: 2,92 Gb

Системні вимоги:
Операційна система: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Процесор: Pentium IV з частотою 2,9 ГГц або будь двоядерний
Оперативна пам'ять: 2 Гб
Відеокарта: з 512 Мб відеопам'яті
Звукова карта: Сумісна з DirectX 9.0c
Вільне місце на жорсткому диску: 13.5 ГБ

Goodbye Deponia (2013/RePack by SEYTER) Goodbye Deponia (2013/RePack by SEYTER) Goodbye Deponia (2013/RePack by SEYTER) Goodbye Deponia (2013/RePack by SEYTER)

Скачати Goodbye Deponia (2013/RePack by SEYTER)
Скачати Goodbye Deponia (2013/RePack by SEYTER) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.