UAstream.Net » Програми » Hands Off! 2.1.1
Hands Off! 2.1.1


Цей функціональний і простий у використанні інструмент для платформи OS X може використовуватися для моніторингу активності програм, здатних встановлювати підключення до Інтернету. Завдяки Hands Off! користувач зможе своєчасно виявити ознаки шкідливої або потенційно небезпечної діяльності, виключити ймовірність витоку конфіденційних даних і запобігти проникнення шкідливих програм на персональний комп'ютер.
Список ключових особливостей програми включає в себе можливість блокування вихідних і вхідних підключень на рівні окремих додатків, заборони елементи cookies, а також управління операціями з читання й запису файлів. Остання з перерахованих особливостей є однією з найбільш затребуваних функцій Hands Off!. Приміром, для того щоб уникнути пошкодження або втрати критично важливої інформації, користувач може заборонити конкретній програмі вносити зміни в дані на жорсткому диску. Hands Off! тримає користувачів в курсі подій і повідомляє про виявлені порушення за допомогою докладних повідомлень, а також допускає створення глобальних правил, що діють у відношенні всіх користувачів системи

Додаткова інформація:
Hands Off! 2.1.1
Released 12/30/2013
Hands Off! 2.1.1 features general improvements.
Enabled up to 10.9.1
Fixed an issue with Until Quit rules on 10.9
Signed kernel extension

Hands Off! 2.1.1


Hands Off! 2.1.1Hands Off! 2.1.1Hands Off! 2.1.1


Тип видання: OS X Software
Реліз відбувся: 30 грудня 2013
Підтримувана ОС: Mac OS X 10.6.8 or later
Розробник: One Periodic Inc.
Мова інтерфейсу: Англійська
Лікування: інше
Тип ліки: інше
Розмір: 5 MB
Системні вимоги:
Intel,
Mac OS X 10.6.8 or later

Скачати Hands Off! 2.1.1 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.