UAstream.Net » Книги » Ганна Сергєєва. Як дізнатися абсолютно все про будь человеке.2000 питань для кращого на світі співрозмовника (Аудіокнига)
Ганна Сергєєва. Як дізнатися абсолютно все про будь человеке.2000 питань для кращого на світі співрозмовника (Аудіокнига)

Як дізнатися абсолютно все про будь-яку людину. 2000 питань для кращого на світі співрозмовника - Книга практикуючого психоаналітика Анни Марії Сергєєвої розрахована на широке коло читачів - від підлітків, які роблять перші кроки у побудові відносин з оточуючими людьми, до журналістів, які володіють солідним досвідом підготовки інтерв'ю для преси...
При цьому автор не мудрує і не повчає, а просто пропонує будь-якому бажаючому можливість правильно і продуктивно спілкуватися, користуючись сотнями складених нею питань.
Учасники декількох фокус-груп та експерти, залучені до аналізу пропонованого вашій увазі видання, одностайні в думці про те, що книга "працює"!

Назва: Як дізнатися абсолютно все про будь человеке.2000 питань для кращого на світі співрозмовника
Автор: Анна Сергєєва
Жанр: Психологія
Видавництво: Ніде не купиш
Рік випуску: 2014
Тип: аудіокнига
Читає: RHVoice Alexandr
Мова: Російська
Час звучання: 03:17:40
Формат: MP3
Бітрейт аудіо: 128 кбіт/c
Розмір: 186.4 Мb

Завантажити Ганна Сергєєва. Як дізнатися абсолютно все про будь человеке.2000 питань для кращого на світі співрозмовника (Аудіокнига)

Скачати Ганна Сергєєва. Як дізнатися абсолютно все про будь человеке.2000 питань для кращого на світі співрозмовника (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.