UAstream.Net » Мобільний » Infinity Blade III / Клинок Нескінченності III + DLC (v1.2) (2013/RUS/ENG/Multi16/iOS)
Infinity Blade III / Клинок Нескінченності III + DLC (v1.2) (2013/RUS/ENG/Multi16/iOS)

Інформація про Гру
Рік випуску: 2013
Жанр: Arcade / 3D
Мова інтерфейсу: Російська, Англійська, Іспанська, Італійська, Китайська, Корейська, Німецька, Французька, Угорська, Голландська, Польська, Португальська, Словацька, Чеська, Шведська, Японська
Розробник: Chair Entertainment Group, LLC
Версія гри: 1.2
Розмір файлу: 1.66 GB (+5% для відновлення)

Про Гру: Удостоєна нагород трилогія ігор Infinity Blade підходить до свого епічного завершення. Оригінальна гра-блокбастер для iOS, розроблена компанією ChAIR, повертається з великою кількістю битв, повних адреналіну, чудовими візуальними ефектами і захоплюючою історією про кохання, зраду і спокуту.

Сирис і Іса об'єднують зусилля з Царем-Богом Райдриаром у відчайдушній спробі знищити Зберігача таємниць і його армію Безсмертних титанів. Розкрийте нові таємниці, щоб оволодіти Клинком нескінченності в цій неустаревающей історії боротьби добра і зла.

Кількість:
- Системні вимоги: iOS 6.0 і вище
- Сумісні пристрої: iPhone (4 і вище), iPod touch (5-го покоління і вище), iPad (2-го покоління і вище)
- Підтримувані дозволу: 960x640, 1136x640, 1024x768, 2048x1536

ЧУЙНЕ І ІНТУЇТИВНЕ СЕНСОРНЕ УПРАВЛІННЯ
Атакуйте, ухиляйтеся, блокуйте і використовуйте нищівні заклинання - все з допомогою простого руху пальцями.

ПРОСТЕ УПРАВЛІННЯ РУХОМ
Просте управління, що здійснюється легким дотиком до сенсорного екрану, дозволить вам вільно рухатися по світу в пошуках різних колекційних предметів, у тому числі скарбів, мечів, щитів, броні і різних магічних нагород.

ДИНАМІЧНИЙ 3D СВІТ
Дослідіть просторі, чудові оточення, занурюють вас в ігровий світ, який змінюється разом з тим, як ви вибираєте свій шлях і знаходите нові пригоди, побічні квести, а також КлэшМоб битви з новим ігровим інтерфейсом «Карти світу».

ДВА ДОСТУПНИХ ПЕРСОНАЖА
Бийтеся з новими ворогами за допомогою легендарного героя Сиріса або безшумної войовниці-злодійки Іси. Кожен персонаж може розвивати один з трьох унікальних бойових стилів і використовувати сотні фантастичних зброї і предметів.

ПРИТУЛОК
Знайдіть союзників, які зможуть приєднатися до вашого прихистку. Ви зустрінете ювеліра, майстри зіль, коваля і купця, які зможуть діяти заодно з вами щоб відкрити неймовірні нові навички та вміння.

ГЛОБАЛЬНІ БИТВИ КЛЭШМОБ
Три нові режими гри! Об'єднайте зусилля з іншими гравцями по всьому світу, щоб взяти участь у масових соціальних, орієнтованих на групи пригоди, де ви зможете боротися з новими ворогами, знаходити рідкісні скарби і заслуговувати ексклюзивні предмети.

НОВІ ДОСЯГНЕННЯ
Нова функція «Завдання», яка піднімає досягнення на новий рівень, дозволяючи гравцям заробляти чіпи, які використовуються для покупки ключів, карт скарбів, призових коліс, а також інших рідкісних предметів.

НОВІ ФУНКЦІЇ iOS, ДОПОВНЕНІ ТЕХНОЛОГІЄЮ UNREAL ENGINE
Технологія Unreal Engine компанії Epic Games дозволяє досягати прекрасних візуальних ефектів на мобільних девайсах, що підтримуються за допомогою сервісу cloud і HDMI роз'єму.

ДОДАТКОВІ БОНУСИ
- Найбільш деталізована історія серед всіх ігор, розроблених для мобільних девайсів. Включає в себе озвучку від Джона Ноубла і Троя Бейкера.
- Анімований короткий фільм «Infinity Blade: Origins» від відомого режисера Бена Хайбона.
- У грі дебютує нова пісня «Monster» від всесвітньо відомої групи Imagine Dragons

DLC: багато золота і чіпів:
- Скачайте архів по прямой ссылке, розархівуйте і скопіюйте/замініть файли з папки Documents у відповідну папку в директорії гри на девайсі.



Infinity Blade III / Клинок Нескінченності III + DLC (v1.2) (2013/RUS/ENG/Multi16/iOS)Infinity Blade III / Клинок Нескінченності III + DLC (v1.2) (2013/RUS/ENG/Multi16/iOS)Infinity Blade III / Клинок Нескінченності III + DLC (v1.2) (2013/RUS/ENG/Multi16/iOS)


Завантажити гру: Infinity Blade III / Клинок Нескінченності III + DLC (v1.2) (2013/RUS/ENG/Multi16/iOS)
Скачати Infinity Blade III / Клинок Нескінченності III + DLC (v1.2) (2013/RUS/ENG/Multi16/iOS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.