UAstream.Net » Програми » K-Lite Codec Pack Update 10.2.3
K-Lite Codec Pack Update 10.2.3


K-Lite Codec Pack - в різних варіантах містить всі найпопулярніші кодеки для програвання і кодування відео (крім версії Basic). QuickTime Alternative і Real Alternative є додатковими пакетами для програвання відповідних форматів і містять основні компоненти від офіційних програвачів.
Update це оновлення застосовне для всіх пакетів серії, а саме для K-Lite Codec Pack 10.2.0 в різних варіантах (Lite, Basic, Standard, Full, Mega Codec Pack).

Додаткова інформація:

K-Lite Codec Pack Standard - має все для програвання більшості файлів мультимедіа. Цей пакет буде достатнім для потреб більш досвідченого користувача.
K-Lite Codec Pack Full - окрім кодеків, фільтрів і інструментів, які входять в стандартний набір, містить також все необхідні речі для кодування відеозображення і звуку. Може стане в нагоді просунутим користувачам і професіоналам.
K-Lite Mega Codec Pack - ця версія пакета містить всі кодеки і програми, які входять в повну версію, плюс QuickTime Alternative і Real Alternative.

Changelog:

Updated MPC-HC to version 1.7.1.289
Updated LAV Filters to version 0.59.1-103-g68564e7

K-Lite Codec Pack Update 10.2.3


K-Lite Codec Pack Update 10.2.3K-Lite Codec Pack Update 10.2.3K-Lite Codec Pack Update 10.2.3


Версія програми: 10.2.3
Мова інтерфейсу: Англійська
Лікування: не потрібно
Розмір: 9 MB
Системні вимоги:
Windows 2000 | XP | Vista | 7 | 8
CPU: 1600 MHz
K-Lite Codec Pack 10.2.0 (Mega/Full/Standard/Basic)

Скачати K-Lite Codec Pack Update 10.2.3 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.